44 şehit için 44 bin karanfil

Güncelleme Tarihi:

44 şehit için 44 bin karanfil
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2016 10:42

44 şehit için 44 bin karanfil

Haberin Devamı

 

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - SÜS Bitkileri ve Mamülleri İhracatçıları Birliği ve Süs Bitkileri Üreticileri Birliği işbirliğiyle İstanbul'daki hain terör saldırısında şehit düşen 44 polis ve vatandaşımız Şehitler Tepesi'nde Türkiye'nin her bölgesinden getirilecek 44 bin karanfille anılacak.
Süs bitkileri sektörünün teröre karşı tek ses olduğunu belirten Süs Bitkileri ve Mamülleri İhracatçıları Birliği Başkanı Osman Bağdatlıoğlu, Türkiye'nin yurt içi ve yurt dışı kaynaklı terör saldırılarına karşı, dünyada eşi benzeri görülmemiş bir mücadele verdiğini söyledi.
Ülkemizin, birliğimizin ve huzurumuzun hedef alındığı kirli bir oyun oynandığını belirten Bağdatlıoğlu, “Türkiye süs bitkileri sektörü olarak, bu tuzağa asla düşmeyeceğiz ve ülkemizin birliğini korumak için her zaman olduğunu gibi üstün bir gayretle mücadelemizi sürdüreceğiz. 10 Aralık'ta İstanbul'da meydana gelen hain terör saldırısında şehit olan polislerimizi ve vatandaşlarımızı bugün saat 14.00'da saldırının gerçekleştiği Şehitler Tepesi'nde barışın, kardeşliğin, masumiyetin sembolü olan çiçeklerle, karanfillerle bir kez daha anacağız" dedi.
Bağdatlıoğlu, 44 şehidimizi, ülkemizin her bölgesindeki üreticilerimizden gelecek 44 bin karanfille birlikte anmak, her türlü terör örgütünü ve kalleş eylemlerini birlikte lanetlemek için tüm halkımıza etkinliğe katılım davetinde bulundu.

FOTOĞRAFLI


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!