3 PUAN ZAMAN KAZANDIRIR

Güncelleme Tarihi:

3 PUAN ZAMAN KAZANDIRIR
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2021 09:08

Sivas’tan alacağımız 3 puan ile hem ligde rahat bir nefes alıp sonraki maçlarda rotasyon yapabiliriz hem de yılların özlemi olan “KUPA BU ŞEHRE GELECEK” sözünün gereği olan taktiksel çalışmayı yapmak için Büyük Usta Ersun Yanal’a yeterli zamanı verebiliriz…

Haberin Devamı

MİLLİ maç arasında takımımız Ankara deplasmanından puan alma ve ligde işi erkenden sağlama alıp 18 Mayıs’ta oynanacak kupa maçına kadar rotasyon yaparak elindeki oyuncuları dinlendirme düşüncesi ile oyuna başladı. Lig arası iyi değerlendirilmiş, bol bol taktiksel çalışma yapılmış görüntüsündeydi takımımız.

Maçın sonucunu bilmeyen birisine özetleri izletseniz tartışmasız bu maçı Antalyaspor farklı kazanmıştır der. Takım olarak her şeyi denedik, oyunu geriden soğukkanlı şekilde başlattık. İkinci ve üçüncü bölgeyi ilk kez bu maçta çok fazla kullandık, şut attık, bol pas yaptık, organize ataklar geliştirdik, ceza alanında forvetlerimizi topla buluşturduk ama tecrübeli ayaklar Sam, Podolski ve Nuri skoru değiştirecek vuruşu yapamadılar. Beni mutlu eden futbolu iki yönlü iyi oynamaya başlamış olmamız.

Haberin Devamı

Bugün bizleri en çok üzen Hakan ve Veysel’in adale sorunu nedeniyle sakatlanıp oyuna devam edememesi idi. Tedavi için zaman yok çünkü çarşamba pazar maçlar oynanıyor artık uzun soluklu sakatlıkları inşallah yoktur.

Bugün genç Gökdeniz’i gözlerimiz aradı. Kendisine bir kez daha geçmiş olsun der ve sağlığına bir an önce kavuşmasını dilerim. Evet ligin sonu yaklaşıyor ve alttaki takımlar kazanarak geliyor. İlginç bir lig yaşanıyor düşme barajı 45-46 puanı bulacak gibi duruyor ve pandemi şartlarında önümüzdeki günlerde ne yaşayacağımızı öngöremiyoruz.
Ligde kalan 9 maçımızda Sam ve Podolski’den artık skora etki edecek çıkışı yapmalarını bekliyorum. Önceki maçlarda rakip ceza alanında topla buluşamadıklarını söyleseler haklılar derdim ama bugün her ikisine de çok net pozisyonlar geldi. Bu şehrin ve taraftarların beklentilerine atacakları gollerle karşılık verme zamanı geldi. Bu hafta oynayacağımız Sivas maçı çok önem kazandı SAHANIN EFENDİLERİNE güveniyor ve inanıyorum.

Bu maçtan alacağımız 3 puan ile hem ligde rahat bir nefes alıp sonraki maçlarda rotasyon yapabiliriz hem de yılların özlemi olan “KUPA BU ŞEHRE GELECEK” sözünün gereği olan taktiksel çalışmayı yapmak için Büyük Usta Ersun YANAL’a yeterli zamanı verebiliriz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!