10 yıllık dostluk için özel gece

Güncelleme Tarihi:

10 yıllık dostluk için özel gece
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2014 14:22

- Antalya Gazeteciler Cemiyeti ile Nürnberg Basın Kulübü arasındaki kardeşlik protokolünün 10'uncu yıl dönümü, Antalya'da düzenlenen geceyle kutlandı

Haberin Devamı

ANTALYA (AA) - Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) ve Nürnberg Basın Kulübü arasındaki kardeşlik protokolünün 10'uncu yıl dönümü, Antalya'da düzenlenen geceyle kutlandı.

AGC'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Kundu'daki bir otelde yapılan geceye Antalya Vali Vekili Recep Yüksel, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Almanya'nın Antalya Konsolosu Martin Vetter, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile eski dönem kardeşliğe katkı koyan başkanlardan Bekir Kumbul, Mustafa Akaydın ile bazı illerin cemiyet başkanları ve gazeteciler katıldı.

Gecede AGC Başkanı Mevlüt Yeni'ye "Nürnberg Basın Kulübü Onur Üyeliği" verildi. Onur üyeliği belgesini Nürnberg Basın Kulübü Başkanı Siegfried Zelnhefer'den alan Yeni, kendisine verilen üyeliğin omuzlarındaki sorumluluğu arttırdığını belirtti.

Yeni, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

"Nürnberg benim ikinci şehrim gibidir. Bu projenin başlangıcından bugüne, gelişmesi için çok ciddi çalışmalar yapıyoruz. İki kentin gazetecilerini her yıl karşılıklı olarak buluşturan ve ikinci bir örneği olmayan bu kardeşlik projesinden daha çok genç gazeteciler faydalanmaktadır. Onur üyeliği payesi verilen emeğin karşılığıdır. Tabiki bu üyelik tüm Antalya ve Türk meslektaşlarım adına bana verilen bir üyeliktir. Bundan sonra bu projenin daha da ileri gitmesi için çalışacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!