Zoraki foseptik tatili

Güncelleme Tarihi:

Zoraki foseptik tatili
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2007 00:00

TOPLU Konut idaresi (TOKİ) tarafından yapılan Eryaman’daki 6 Etap Atakent Sitesi İkinci kısım sakinlerinin alt yapı sorunlarından sonra şimdi de iki hafta önce açılan anaokulunu foseptik bastı.

Atakent Sitesi İkinci Kısım’ın karşısında henüz TOKİ tarafından kesin kabul yapılmadığı için isim tabelası bile asılmayan okulu foseptik suyu basınca okul yönetimi öğrenci velilerini uyararak çocuklarını okuldan almalarını istedi ve okulda eğitime bir gün süreyle ara verildi.

Öğrenci velisi aynı zamanda Eryaman 6 Etap Atakent Sitesi İkinci Kısım 46528 Ada Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Mert, "Okul’dan bize ’çocuklarınızı alın’ dendi. Okul açılalı iki hafta olmadan yaşanan altyapı sıkıntısı veli olarak bizi korkutuyor" dedi.

ASKİ DE ÇARESİZ

Okulu basan lağım sularının bir metreyi geçmediği için ASKİ yetkililerinin de bir şey yapamadığını söyleyen Mert, "Müteahhit firmaya sıkıntı bildirildiği halde bir önlem alınmamış. Okulun basan pis su bir metreden az olduğu için de ASKİ ekipleri aletleri çalıştıramıyor. Sağlıksız koşullarda bir kaç firma çalışanı okulu temizlemeye çalışıyor. Okul tamamen temizlenip hijyen sağlanmadan çocuğumu okula göndermeyeceğim" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!