Ziraat devler liginde

Güncelleme Tarihi:

Ziraat devler liginde
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2015 01:11

Başkent ekibi, ‘wild card’ ile Voleybol Erkekler Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etme hakkı kazandı.

Haberin Devamı

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV), gelecek sezon “wild card” ile Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek takımlar arasında Ziraat Bankası’na da yer verdi.
CEV’in internet sitesinden yapılan açıklamada, erkekler ve kadınlarda gelecek sezon wild card ile Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazanan takımlar duyuruldu.
Wild card başvurusu kabul edilen, Türkiye liginde geride kalan sezonu üçüncü sırada tamamlayan Ziraat Bankası; Halkbank ve Arkas Spor’un ardından Türkiye adına DenizBank Erkekler CEV Şampiyonlar Ligi’nde yer alma hakkı elde etti. Erkeklerde diğer wild card alan takımlar, Belçika’dan Noliko Maaseik, Polonya’dan PGE Skra ve Sırbistan’dan Vojvodina NS Seme oldu.
Gelecek sezon Erkekler CEV Şampiyonlar Ligi’nde; Türkiye’den (3), Avusturya’dan (1), Belçika’dan (3), Bulgaristan’dan (1), Çek Cumhuriyeti’nden (1); Fransa’dan (1), Almanya’dan (2), Yunanistan’dan (1), İtalya’dan (3), Karadağ’dan (1), Polonya’dan (3), Romanya’dan (1), Rusya’dan (3), Sırbistan’dan (1), Slovenya’dan (1) ve İsviçre’den (1) takım mücadele edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!