Zimbru’dan sonrası

Güncelleme Tarihi:

Zimbru’dan sonrası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2016 14:07

Osmanlıspor, ilk maç deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Moldova’nın Zimbru takımını, 21 Temmuz Perşembe günü Başkent’te elemesi halinde bir üst turda Maccabi Haifa (İsrail)-Nomme Kalju (Estonya) eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi’nde 2016-17 sezonu 3. ön eleme turu eşleşmeleri belli oldu. İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirilen kura çekiminde, Başkent temsilcisi Osmanlıspor, 2. ön eleme turundaki rakibi Zimbru’yu elemesi durumunda, bir sonraki turda Maccabi Haifa (İsrail)-Nomme Kalju (Estonya) eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. 

GÜVENİMİZ TAM

Kura çekimine katılan Osmanlıspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven, “Kurayı değerlendirmek için önce ikinci maçımızda Zimbru’yu elememiz gerekiyor. Allah’ın izniyle futbolcularımıza güvenimiz tam. İnşallah turu geçen taraf biz olacağız” dedi.

KOLAY TAKIM YOK

Zimbru ile ilk maçta 2-2 berabere kalmaları hakkında da Yurtgüven, “Gördüğünüz gibi kolay takım yok. Gerçekten dirençli takımlar var. Maccabi Haifa ve Nomme Kalju da önemli ekipler. Play-off turuna kalmak öncelikli hedefimiz olacak” ifadelerini kullandı. 

Haberin Devamı

RÖVANŞA NORVEÇLİ HAKEM

Osmanlıspor ile Moldova'nın Zimbru takımı arasında, 21 Temmuz Perşembe günü 21.00’de Osmanlı Stadı’nda oynanacak 2’nci ön eleme turu rövanş maçında Norveçli hakem Ola Hobber Nilsen düdük çalacak.
UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçları 28 Temmuz, rövanşları da 4 Ağustos’ta oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!