Zeytin Dalı’na bayraklı destek

Güncelleme Tarihi:

Zeytin Dalı’na bayraklı destek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2018 15:07

Başkentliler, Zeytin Dalı Harekatı’nda terör örgütlerine karşı mücadele veren Mehmetçik’i unutmadı. Mamak’ta caddeler Türk bayrakları ile donatıldı. Keçiören ve Büyükşehir belediyeleri, vatandaşlara ücretsiz Türk Bayrağı dağıttı.

Haberin Devamı

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’de terör örgütlerine yönelik başlattığı ‘Zeytin Dalı Harekatı’na Başkent’ten de büyük destek geldi. Şehrin birçok ilçesinde cadde ve sokaklar, Mehmetçik için Türk bayraklarıyla donatıldı. Mamak Belediyesi, Mamak Caddesi, Tıp Fakültesi Caddesi, Plevne Caddesi ve Samsun Yolu’na yaklaşık bin adet kırlangıç Türk Bayrağı asarak operasyona desteğini gösterdi. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamaklıları evlerine ve iş yerlerine Türk bayrağı asmaya davet ederek, “Zeytin Dalı Harekatı milli meseledir. Mehmetçiklerimizi desteklemek de üzerimize düşen görevdir” dedi.

KAMPANYA BAŞLATILDI

Öte yandan Keçiören Belediyesi de ‘Mehmetçiğin yanındayız, Belediyemizden bayrağınızı alın, iş yerinizi, evinizi donatın’ kampanyası başlatarak, belediye hizmet binasını ve belediyeye bağlı tesisleri ay yıldızlı bayraklarla donattı. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Türk bayrağı kampanyasıyla operasyona desteklerini sürdürdüklerini belirterek, “Allah Mehmetçiğimizin yardımcısı olsun, 80 milyonun duaları onlarla. Operasyonun zaferle sonuçlanacağına inancımız tamdır” diye konuştu.

Haberin Devamı

Zeytin Dalı’na bayraklı destek

ANKARAGÜCÜ VE BÜYÜKŞEHİR 10 BİN BAYRAKLA SES VERDİ

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi ve Ankaragücü, Zeytin Dalı Harekatı’nda Mehmetçik’e 10 bin bayrakla destek verdi. Dün oynanan Ankaragücü-Altınordu maçı öncesinde başlatılan ‘bayrağını al maça gel’ kampanyası kapsamında taraftarlara 10 bin adet Türk bayrağı dağıtıldı. Tribünler kırmızı beyaz renklere boyanırken, taraftarlar tezahüratlarıyla Mehmetçik’e moral mesajları gönderdi.

KAHRAMANKAZAN’DAN ŞIRNAKLI ÇOCUKLARA HEDİYE

Şırnaklı bir grup çocuğun, buldukları Türk bayrağını köy meydanına dikerek sahiplenmesine kayıtsız kalmayan Kahramankazan Belediyesi, Irak’ın sıfır noktasında bulunan Beytüşşebap ilçesinde bayrağa sevdalı çocuklara çeşitli hediyeler gönderdi. Hediyeler Beytüşşebap Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Şener tarafından çocuklara ulaştırıldı. Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, “Çocukların bu anlamlı davranışı Türk-Kürt kökenli vatandaşlarımızı karşı karşıya getirmek isteyen karanlık güçlere en güzel cevaptır” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!