Zaten büyük takımda çalışıyorum

Güncelleme Tarihi:

Zaten büyük takımda çalışıyorum
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2011 00:00

Futbolculardan; Vittek, Bednar, Kaan ve Özgür Çek ile Özel Gürçay Koleji’nde düzenlenen panele katılan tecrübeli teknik adam, başarıda; yönetim, teknik ekip, futbolcu ve taraftar bütünlüğünün çok önemli rol oynadığını söyledi.

Haberin Devamı

ANKARAGÜCÜ Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Dünyanın en zor işini yaptıklarını belirtip, “Kültürü farklı, çalışma ortamları farklı, değişik ülkelerden gelen futbolcularla bir ekip oluşturuyorsunuz ve onlarla belli bir hedefe ulaşmak gece gündüz harcıyorsunuz” diye konuştu.

Bakkal, futbolculardan Robert Vittek, Roman Bednar, Kaan Söylemezgiller ve Özgür Çek ile Ümitköy’deki Özel Gürçağ Koleji’nde katıldığı panelde, teknik direktörlerin zor şartlarda görev yaptığını söyledi.

Panelde öğrencilerin sorularını yanıtlayan Bakkal’ın, “Sizin de sempati duyduğunuz büyük takım var mı?” sorusuna verdiği, “Ben zaten büyük bir takımda çalışıyorum” cevabı, salonu dolduran öğrencilerden büyük alkış aldı.

Spor eğitimle birlikte yürümeli

“Haftalarca eşimizi ve çocuklarımızı görmediğimiz oluyor” diyen Bakkal, şunları söyledi:“Bütün zorluklara rağmen, rekabetin yüksek olduğu bir ortamda çok çalışarak elde edilen başarının tadına da doyulmuyor. Sporun, eğitimle birlikte yürüyeceğine inanıyorum. Eğitimini tamamlamış futbolcularla çalışmanın rahatlığını yaşıyoruz. Türkiye’de 12 bin teknik adam var. Bunlardan ancak 900’ü liglerde çalışıyor. Aralarında benim de bulunduğum 20 teknik adam prolisans diplomasına sahip. Futbolun, okullarda ders olarak verilmesi konusunu Antalya’daki prolisans kursunda Bakan beye ilettik. Bu konuda bir takım projelerimiz vardı, onları da kendisine sunduk. Öyle zannediyorum ki önümüzdeki günlerde bu proje hayata geçirilir.”

Haberin Devamı

Taraftarımız inanılmaz       

Göreve geldikten kısa süre içinde başarıyı nasıl sağladınız?” yönündeki soruya Bakkal, “Ben başarının bir bütün olduğunu düşünüyorum. Taraftarıyla, yönetimiyle, futbolcusuyla ve teknik  ekibiyle... Bizim, inanılmaz bir taraftar grubumuz var. Başarı hepimizin” yanıtını verdi.
“Takımı nasıl ateşliyorsunuz?” şeklindeki soruyu ise “Bütün enerjimi ve sinerjiyi sahaya göndererek, takımı ateşliyorum” diye cevapladı.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!