Zabıtadan genelev nöbeti

Güncelleme Tarihi:

Zabıtadan genelev nöbeti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2012 00:00

Büyükşehir zabıtası, Bentderesi’ndeki genelev önünde nöbet tutmaya başladı.

Haberin Devamı

Daha önce branda çeken genelevlerin, gece operasyonuyla duvar örmelerinin önüne geçmek isteyen Büyükşehir zabıtası, 24 saat nöbet tutmaya başladı.

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri, yıkımı yılan hikayesine dönen Bentderesi’ndeki genelev önünde nöbet tutmaya başladı.
Zabıta yetkilileri, daha önce branda çeken genelevlerin, gece operasyonuyla duvar örmelerinin önüne geçebilmek amacıyla nöbet tuttuklarını söyledi.

Mühürler kalkmadı

Altındağ Kaymakamlığı ile Fuhuşla Mücadele Komisyonu 24 Kasım günü, genelev etrafına çekilen brandanın tarihi dokuya zarar verdiği gerekçesiyle, 4 günlük kapatma cezası vermişti. Ancak, Bölge İdare Mahkemesi’nin Ankara genelevinin kapatılması yönünde aldığı, “yürütmeyi durdurma kararı”na rağmen mühürler halen kaldırılmadı.

Haberin Devamı

Numara değişikliği

Avukat Ali Soysal, ceza kesilen dört komisyon için itirazda bulunduklarını ve bunlardan birinin kabul edildiğini belirterek, şöyle konuştu:
“Genelevdeki kapı numaralarını değiştirmişler ve bundan işletme sahibinin haberi olmamış. İşletme ruhsatında 3 yazan numara 20 olarak değiştiği için Fuhuşla Mücadele Komisyonu’nda görevli kişiler bu yerin kaçak çalıştığını ve numarasının farklı olduğunu söyleyip, genelevin açılmaması için sürekli yeni bir bahane uyduruyorlar.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!