Zabıta buluşması

Güncelleme Tarihi:

Zabıta buluşması
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2013 01:19

Yenimahalle Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ankara’da hizmet eden zabıta müdürlerini ve yardımcılarını Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde kahvaltıda ağırlayarak 10’uncu İstişare Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

İlçe belediye zabıta müdürlükleri ile yapılan gündem toplantısına Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Yardımcıları Başar Bal ve Erhan Aras, Zabıta Müdürü Ekrem Dur, yardımcılar ve birim çalışanlarının yanı sıra Akyurt, Pursaklar, Sincan, Mamak, Çankaya, Keçiören, Altındağ, Gölbaşı, Kazan Belediyeleri zabıta müdürleri, yardımcıları ve birim çalışanları katıldı.
Ankara için zabıta müdürlüklerinin büyük önem taşıdığını dile getiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, toplantı sayesinde müdürlüklerin birbirini daha iyi tanıyacağını ve vatandaşa daha iyi hizmet gideceğini ifade etti. Türkiye’de yetki karmaşası olduğunu vurgulayan Yaşar, “Vatandaşın bu durumda kimden yardım isteyeceği konusunda aklı karışıyor. Zabıtanın yapacağı görevi başka meslek grupları yapıyor ya da tam tersi yaşanabiliyor. Bu da kargaşaya yol açıyor. Kurala uyulmayan bir durumda cezai işlem yapılmazsa, bunun sonucunda vatandaş, zabıta ekipleri ve belediyeler olumsuz etkileniyor. Yetki sınırları belirlenmeli ve herkes huzurlu yaşamalı” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!