Yumruklar Başkent kampında

Güncelleme Tarihi:

Yumruklar Başkent kampında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2016 14:56

Kadın Boks Milli Takımı, uluslararası turnuva, olimpiyat elemeleri ve dünya şampiyonası hazırlıklarını Ankara’da yapacak.

Haberin Devamı

Kadın Boks Milli Takımı Başantrenörü Esat Çelik, 16 kişilik sporcu kafilesiyle Eryaman Kamp Eğitim Merkezi’nde çalışmaya başladıklarını söyledi. Sporcuların bir kısmıyla 20-26 Şubat tarihlerinde Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenecek Uluslararası Strandja Turnuvası’na katılacaklarını anlatan Çelik, “İyi bir hazırlık dönemi geçirmek istiyoruz. Kampımız büyüklere yönelik olmasına rağmen 75 kiloda gençler Avrupa ve dünya şampiyonu sporcumuz Busenaz Sürmeneli’yi de davet ettik. Büyüklere alışmasını istiyoruz” diye konuştu. Çelik, kampların daha çok Nisan ayında Samsun’da düzenlenecek 2016 Rio Olimpiyatları Avrupa elemeleri ile Mayısta Kazakistan’da gerçekleştirilecek ve aynı zamanda olimpiyat kotası verilen dünya şampiyonasına yönelik olduğunu ifade etti. 

Haberin Devamı

Milli takım kampındaki sporcular şöyle:

48 kilo: Meltem Akar, 51 kilo: Ayşe Taş, Neriman Istık, Elif Nur Coşkun, 54 kilo: Busenaz Çıkaroğlu, Kübra Ardıç, 57 kilo: Reyhan Çakır, Satı Burcu, 60 kilo: Gülsüm Tatar, Esra Yıldız, Çiğdem Kıvanç, 64 kilo: Gamze Başar, 69 kilo: Gülten Türker, 75 kilo: Sema Çalışkan, Busenaz Sürmeneli, 81 kilo: Elif Güneri.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!