Yorulmadan zayıflayın

Güncelleme Tarihi:

Yorulmadan zayıflayın
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2008 00:00

Divan Oteli’nde kullanılmaya başlanan Allegro Pilates ister oturarak, ister yatarak, yorulmadan forma girmeyi sağlıyor.

20. YÜZYILIN başında Alman Joseph Pilates’in geliştirdiği sağlık sistemi pilates, her geçen gün ülkemizde daha çok kişi tarafından yapılıyor. Ankara Divan Otel’in SPA Merkezi Taylife’ta kullanılmaya başlanan teknolojinin son ürünü Allegro Pilates aleti Başkentli sporseverler tarafından büyük ilgi gördü.

SPORUN KEYFİ

Allegro Pilates’in en büyük özelliğinin vücuttaki her kası ayrı ayrı çalıştırması olduğunu belirten eski spor bakanlarından Yücel Seçkiner’in yeğeni spor hocası Bülent Seçkiner, "Faaliyete geçirdiğimiz bu aletle ister oturarak, isterseniz de yatarak spor yapmanın keyfini yaşıyorsunuz. Sadece istediğiniz kası çalıştırıyorsunuz. Diğer kaslarınıza herhangi bir şekilde bir yük binmiyor" diyor.

DÜZGÜN BİR DURUŞ

Allegro Pilates’in bire bir hoca gözetiminde yapılması gerektiğini de belirten Bülent Seçkiner, "Spor yapan kişiyi hiçbir şekilde yormadan karın ve sırt bölgelerini eşit oran-da güçlendiriyor. Böylece de pilates yapan kişinin düzgün bir duruşa, estetik ve fit bir görünüme sahip olmasını sağlıyor" şeklinde konuşuyor.

Erkekler de ilgilenmeye başladı

Pilatese sadece bayanların değil, Ankaralı erkeklerin de büyük ilgi gösterdiğini belirten Seçkiner, "Düz bir karın ve ince bir bel kadınların değil, erkeklerin de en büyük hayali. Çok sayıda erkek müşterimiz de var" diyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!