Yıldızlardan öğrencilere çağrı

Güncelleme Tarihi:

Yıldızlardan öğrencilere çağrı
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2014 01:41

A Bayan Hentbol Milli Takım oyuncuları, spor kültürünün gelişimi konulu panelde, çocuklardan spora ilgi göstermelerini istedi.

Haberin Devamı

A Milli Bayan Hentbol Takımı sporcuları “Spor Kültürünün Gelişimi” konulu panelde öğrencilerle buluştu. Etimesgut’taki programa, Milli Takım Antrenörü Hikmet Vurgun, sporcular ve çevre okulların öğrencileri katıldı.
Antrenör Vurgun, öğretim üyesi olduğunu ve genç neslin arasında duygularının yoğunlaştığını belirtip, şunları söyledi:
“Eğitim, okul haricinde, aile ve çevre faktörleriyle birlikte yaşam boyu oluşturulabilecek güzel alışkanlıkların bütünüdür. İyi sporcu olabilmek için iyi öğrenci olmak gerekir. Planlı ve disiplinli olmayı başarabilen bir öğrenci, eğitim ve sporu bir arada yürütebilir.”
Kaptan Yeliz Özel, “Azmedince her şeyin başarılabildiğini gördüm. Eğitimle birlikte sporun herhangi bir dalıyla uğraşmanızı isterim” derken, Yeliz Yılmaz “Vazgeçmeden, ciddi fedakarlıklarla buraya kadar geldim. Spor, benden hiçbir şey götürmedi. Yaptığım fedakarlık karşısında, maddi ve manevi getirisi oldu” diye konuştu.
Milli Takım, Avrupa Şampiyonası eleme grubu mücadelesinde, bugün deplasmanda, 29 Mart Cumartesi günü ise Ankara’da, İtalya ile karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!