Yıldırım meydan okudu

Güncelleme Tarihi:

Yıldırım meydan okudu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2013 01:05

Futbol sezonunun ilk maçı öncesinde Ankaragücü’nde tansiyon yine yükseldi.

Haberin Devamı

“19 MAYIS STADINA TEK BAŞIMA GELİP TARTIŞMAYA HAZIRIM, YÜREKLERİ YETİYORSA ONLARIN HEPSİ GELSİN”

Kulüpten ihraç istemiyle Disiplin Kurulu’na sevk edilen eski başkanlardan Cengiz Topel Yıldırım, yaptığı açıklamada, “Bundan böyle birileri siyasi nefes darlığına da hazır olsun” ifadelerini kullandı.

Ankaragücü futbol takımı, yeni sezonun ilk maçına çıkmaya hazırlanırken, kulüpte tansiyon yine yükseldi. Kulübü zarara uğrattığı gerekçesi ile mevcut yönetimin, ihraç istemi ile Disiplin Kurulu’na sevk ettiği eski başkanlardan Cengiz Topel Yıldırım, yaptığı açıklamada sert ifadeler kullanırken, isim vermeden üstü kapalı mesajlar iletti.
Ankara siyasi çevrelerinde, CHP’den Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterileceği açıkça konuşulan ve bu gelişmenin ardından Ankaragücü’nden ihracı gündeme getirilen Cengiz Topel Yıldırım, mevcut yönetimin, ihraç restine, meydan okuyarak cevap verdi. Yıldırım, “Birilerinin eteklerinin tutuştuğu, anlaşılıyor. Bazılarını, Cengiz Topel korkusu sarmış. Çamur at izi kalsın mantığı güdenler, bundan böyle siyasi nefes darlığına da hazır olsunlar” dedi.
“HESAP VERMEYEN DE SORMAYAN DA NAMERTTİR”
Yıldırım, kendisine gönderildiği iddia edilen tebligatı henüz almadığını belirtip, şunları söyledi:
“Hodri meydan. Yürekleri yetiyorsa, 19 Mayıs Stadı’nda tüm taraftarların, tüm Ankara’nın gözü önünde tek başıma konuyu tartışmaya hazırım. Ben, tek başıma geleceğim. Onların hepsi gelsin. Bizim abdestimizden şüphemiz yok ki namazımızdan şüphemiz olsun. Tekrar söylüyorum, hodri meydan. Çamur at izi kalsın mantığı güdenler, siyasi nefes darlığına da hazır olsunlar. Ankara’ya müjdeler olsun, yiğitleri suçlayanları, zor günler bekliyor. Anlaşılan, birilerini Cengiz Topel korkusu sarmış.
Ankaralılar müsterih olsun. Ankaragücü’nün hakkını, 19 Mayıs Stadı’nda santimine, milimine kadar; Ankaralının hakkını Kızılay Meydanı’nda hücresine, DNA’sına kadar savunmaya hazırız. Birilerini herkesle karıştırmaya artık son. Daha önce de söylediğimiz gibi kaçan da, hesap vermeyen de, hesap sormayan da namerttir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!