Yetenekli sporcular Beştepe’den yetişecek

Güncelleme Tarihi:

Yetenekli sporcular Beştepe’den yetişecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2022 15:53

Kulüp başkanı Niyazi Akdaş, Atatürk’ün, “Türk gençliğinin spor bakımından da milli heyecan içinde, itina ile yetiştirilmesi önemlidir” sözünden hareketle, Gençlerbirliği’nin 100 yıldır Türk sporuna gençleri kazandırmak için çalıştığını belirtti.

Haberin Devamı

Kuruluşunun 100. yılını kutlamaya hazırlanan Gençlerbirliği’nde, 25 Eylül’de yapılan olağanüstü genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Niyazi Akdaş ve yönetim kurulu, Anıtkabir’i ziyaret ederek, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saygı duruşunda bulundu. Ziyarete, Başkan Niyazi Akdaş, yönetim kurulu üyeleri, kulübün; denetleme, disiplin ve divan kurulu üyeleri, A takım ve altyapıdaki teknik ekip ve futbolcular, amatör branşlardaki sporcular, kulüp personeli ve Gençlerbirliği taraftar temsilcileri katıldı. Heyet, Anıtkabir’i ziyaretinde, Atatürk’ün mozolesine çelenk koydu. Anıtkabir meydanından yürüyerek, üzerinde “Gençlerbirliği Spor Kulübü” yazılı kırmızı-beyaz karanfillerden oluşan çelengi, mozoleye koyan Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş ve beraberindeki heyet, saygı duruşunda bulundu.

Haberin Devamı

Yetenekli sporcular Beştepe’den yetişecek

84 YIL GEÇMESİNE RAĞMEN KALBİMİZDESİN

Anıtkabir merdivenlerinde toplu olarak hatıra fotoğrafı çektiren Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş, yönetim kurulu üyeleri, denetleme, disiplin ve divan kurulu üyeleri, A takım ve altyapıdaki teknik ekip ve futbolcular, amatör branşlardaki sporcular, kulüp personeli ve Gençlerbirliği taraftar temsilcileri daha sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne geçti. Burada Anıtkabir Özel Defteri’ni duygularını aktaran Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Niyazi Akdaş şu ifadelere yer verdi: “Aziz Atatürk: Cumhuriyetimiz ile yaşıt olan Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün Başkanı, Yönetim Kurulu, Divan Kurulu, Denetleme Kurulu, Disiplin Kurulu, kulüp çalışanları, sporcuları ve taraftar temsilcileri olarak gurur ve heyecanla huzurunuzdayız. Sizin de buyurduğunuz üzere, “Türk gençliğinin spor bakımından da milli heyecan içinde, itina ile yetiştirilmesi önemlidir” sözünüzden hareketle, Gençlerbirliği ailesi olarak 100 yıldır Türk sporuna zeki, çevik, ahlaklı genç yetenekler yetiştirmeye çalışmaktayız. Bu uğurda, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Atam, aramızdan ayrılalı 84 yıl geçmesine rağmen kalbimizdesin. Günümüzde size olan sevgi, saygı ve özlemin artarak büyüdüğünü gözlemliyoruz. Gösterdiğiniz yoldan ayrılmayacağımıza, kulüp olarak ilkelerinizin takipçisi olacağımıza söz veriyoruz. O nedenle sen rahat uyu Atam, kurduğun ve gençlere emanet ettiğin Cumhuriyet ilelebet yaşayacaktır. Aziz Atam, manevi varlığınız önünde saygı ve minnet ile eğiliyoruz.”

Haberin Devamı

Yetenekli sporcular Beştepe’den yetişecek

DERBİ MAÇININ HAZIRLIĞI BAŞLADI

Spor Toto 1. Lig’in 8. haftasında Yılport Samsunspor ile deplasmanda karşılaşan ve maçtan 2-0 yenik ayrılmanın moral bozukluğunu yaşayan Gençlerbirliği, hafta sonundaki derbi hazırlıklarına başladı. Kırmızı-siyahlılar Teknik Direktör Taşkın Aksoy yönetimindeki çalışmalarında, biten maçın analizini yaparken, sonraki müsabakanın da taktikleri üzerinde duruyor. Gençlerbirliği ile Keçiörengücü, 15 Ekim Cumartesi günü, Eryaman Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

U-19 TAKIMI İÇERDE KAYIP

Türkiye Futbol Federasyonu Gelişim Ligleri, U19 Elit B Ligi’nde mücadele eden Gençlerbirliği, ikinci hafta karşılaşmasında kendi sahasında Hes İlaç Afyonspor’u ağırladı. Kırmızı-siyahlılar, rakibine 2-1 yenildi. Beştepe Cavcav Tesisleri’mizde oynanan ve ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında, konuk takım 2 gol bulup maçı kazanmayı başardı. U19 Takımı’nın golünü ikinci yarı oyuna dahil olan Muhammet Gökmen Öztürk attı.

BAKMADAN GEÇME!