Yeşilçam efsaneleri festivalde buluştu

Güncelleme Tarihi:

Yeşilçam efsaneleri festivalde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2010 00:00

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen “1. Yeşilçam Filmleri Festivali” geçtiğimiz günlerde yapıldı. Yeşilçam’ın ünlü isimlerine sinemayı sanat yaptıkları için onur ödülü verildi. Oyuncular Şahhane’deki baloya katıldı.

YeŞİLçam’ın ünlü isimleri Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin düzenlediği “1. Yeşilçam Filmleri Festivali”nde sinemayı sanat yaptıkları için onur ödülü ile ödüllendirildi. Rektörlük binasında gerçekleşen törende Kadir İnanır, Ediz Hun, Selda Alkor, Sümer Tilmaç, Rıfat Aras, Ülkü Erakalın, Engin Çağlar, Vadullah Taş, Nilüfer Aydan, Eşref Kolçak, Halit Akçatepe, Serdar Gökhan, Murat Soydan, Perihan Savaş, Nihal Menzil, Erol Büyükburç ve Nuri Alço’ya ödüllerini, üniversite rektörü Profesör Doktor Rıza Ayhan, İletişim Fakültesi Dekanı Profesör Doktor Naci Bostancı ve diğer öğretim görevlileri verdi.

Keyifli görüntüler eşliğinde

Öğrenciler, birbirinden ünlü isimlerin katıldığı festivale büyük ilgi gösterdi. Oyuncular da, ilki düzenlenen festivalden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Sinemayı başlama serüvenlerini anlatan oyuncular, daha sonra soruları cevapladı. Rektörlükteki ödül töreninin ardından, öğrenciler ve oyuncular Şahhane’de düzenlenen Yeşilçam Balosu’nda bir araya geldiler. Baloya, Dekan Naci Bostancı ve öğretim görevlisi Rıfat Aras’la birlikte çok sayıda öğrenci de katıldı. Öğrenciler, hayranı oldukları oyuncularla gece boyunca sohbet ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Yeşilçam müziklerinin çalındığı gece, keyifli görüntüler eşliğinde geç saatlere dek sürdü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!