Yenimahalle'de coşkulu 23 Nisan kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Yenimahallede coşkulu 23 Nisan kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2016 12:10

Yenimahalle'de coşkulu 23 Nisan kutlaması

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- YENİMAHALLE Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yenimahalle Kaymakamlığı'nın ortaklaşa düzenlediği, Haydar Aliyev İlkokulu'nda gerçekleşen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programı'na katıldı.
Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyit Ahmet Kayhan, Yenimahalle Kaymakamı Mustafa Dündar, Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürü Cihangir Kaya ve çok sayıda vatandaşın katıldığı program da, çocuklar danslarıyla alkış topladı. Birbirinden renkli gösterileriyle ve başarılı performanslarıyla dikkat çeken minik öğrenciler, şiirleriyle de kutlamaya renk kattı. Başkan Yaşar'a yoğun ilgi gösteren çocuklar ve veliler, Yaşar'la fotoğraf çektirmek için adeta yarıştı. Uzun kuyruklar oluşturan çocukları ve vatandaşları kırmayan Başkan Yaşar,
Yaşar, dereceye giren öğrenciye ödülünü takdim etti
Program sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen “Geleceğin Dünyası Çocukların Rüyasıö konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül de verildi. Dereceye giren öğrenci Çağla Elif Özsoy'a ödülünü ise Yaşar takdim etti. Ödül törenin ardında ödüllü resimlerin sergilediği sergiyi de gezen Başkan Yaşar, öğrencileri ve öğretmenleri tebrik etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!