Yenimahalle’de bayramı denetimi

Güncelleme Tarihi:

Yenimahalle’de bayramı denetimi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2020 14:04

Yenimahalle’de bayramı denetimi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- YENİMAHALLE Belediyesi, bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle herkesin evlerinde kalacağı Ramazan Bayramı öncesi tatlı, börek, şeker ve lokum imalathanelerini denetledi. 
Yenimahalle Belediyesi zabıta ekipleri vatandaşların güvenli bayram geçirebilmesi için harekete geçti. İlçe genelinde bayram hazırlıkları devam ederken zabıta ekipleri de tatlı, börek, şeker ve lokum imalathanelerinde denetim gerçekleştirildi. Bayram öncesi yoğunluk nedeniyle hijyen kurallarına uyulmaması ihtimaline karşı imalathaneleri denetleyen ekipler, kimi işyerleri hakkında tutanak tutup işlem başlatırken, kimi işyerlerini de hijyen kurallarına uyduğu için tebrik etti. Şeker, lokum ve baklava, börek imalatı yapan firmaların pişirme, kesim, soğutma, paketleme bölümlerini gezen ekipler, kullanılan maddelerin son kullanma tarihlerine, ortamın hijyen kurallarına uygunluğuna, çalışanların iş kıyafetlerine ve hijyen belgelerini inceledi.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da, halk sağlığını tehdit edecek hiçbir gıda maddesinin üretim ve satışına müsamaha göstermediklerini kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!