Yenimahalle’de açık hava sinema günleri ‘Son Mektup’ filmiyle başladı

Güncelleme Tarihi:

Yenimahalle’de açık hava sinema günleri ‘Son Mektup’ filmiyle başladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2018 12:56

Yenimahalle’de açık hava sinema günleri ‘Son Mektup’ filmiyle başladı

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - YENİMAHALLE Belediyesi’nin her yıl düzenlediği Açık Hava Sinema Şenliği bu yıl Batıkent Ergazi Pazar Yerinde başladı. Etkinliğe, yüzlerce Yenimahalleli katıldı.

Ergazi Pazar Yerinde kurulan alanda düzenlenen sinema gösteriminde yazarlığını ve yönetmenliğini Özhan Eren’in yaptığı ‘Son Mektup’ filmi ilçe sakinleriyle perdede buluştu. 122 dakikalık filmde Tansel Öngel, Nesrin Cavadzade, Bülent Şakrak gibi usta oyuncular rol alıyor. Çanakkale Deniz Zaferi’ni anlatan ‘Son Mektup’ harp günlerinde yazılan ve uzun yıllar sonra adresine ulaşan bir mektubun hikâyesini anlatıyor. Yenimahalle sakinlerinin soluksuz izlediği ‘Son Mektup’ seyirciden tam not aldı.

‘AMACIMIZ VATANDAŞIMIZI HUZUR DOLU BİR İLÇEDE YAŞATMAK’

Yenimahallelilerin yaz aylarında evlerinde kapalı kalmalarını önlemek, yaşadıkları ilçeden, mahalleden keyif almalarını sağlamak için çalıştıklarını  ifade eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Her yıl yaz aylarında düzenlediğimiz açık hava sinema gösterimlerinde sinemayı vatandaşlarımızın ayağına getiriyoruz. Yenimahalleliler, yaz aylarında birlik ve beraberlik içerisinde, aileleriyle, komşularıyla beraber oluyor, evlerinde kapalı kalmıyorlar. Amacımız sağladığımız hizmetlerle vatandaşlarımızı huzur dolu bir ilçede yaşatmak” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!