Özel sporcular kıyasıya rekabet etti

Güncelleme Tarihi:

Özel sporcular kıyasıya rekabet etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2018 11:08

Özel sporcular kıyasıya rekabet etti

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - YENİMAHALLE Belediyesi tarafından 3 Aralık Uluslararası Engelliler Günü kapsamında Hacı Sabancı Yüzme Havuzunda 2’nci Geleneksel Engelliler Arası Yüzme Yarışması düzenlendi.
Görme, işitme, bedensel ve mental olmak üzere tüm engelli gruplarından gençlerin ve çocukların oluşturduğu 40 amatör ve profesyonel engelli yüzücü, 25 metre serbest yüzme yarışında kıyasıya rekabet etti. Müsabaka alanına Türk bayrağıyla gelen sporcular, saygı duruşu ve okunan  İstiklal Marşı’nın ardından gruplar halinde yarış için yerlerini aldı.
Yarışmadaki performanslarıyla seyircilerden yoğun alkış alan sporcuların tümü madalya kazandı. Ödüllerini alan sporcular büyük heyecan yaşadı. Hazırlanan projelerle Yenimahalle Belediyesi’nin engelsiz yaşama tam destek verdiğini belirten yetkililer, “Böylesine anlamlı ve özel bir günde geleneksel olarak düzenlediğimiz Engelliler Arası Yüzme Yarışması aracılığı ile engelli bireylerimizin başarılarına katkı sunuyoruz. Başta onlara her anlamda destek olan ailelerine ve antrenörlerine teşekkür ediyorum. Engel tanımayan sporcularımızın bu yaşadığı mutluluğu görmek yapmış olduğumuz projelerin verimliliğini bizlere kanıtlıyor” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!