Yenimahalle’de sağlık ocağı seferberliği

Güncelleme Tarihi:

Yenimahalle’de sağlık ocağı seferberliği
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2009 00:00

Yenimahalle Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü el ele vererek Serhat Mahallesi’nde eksikliği hissedilen sağlık ocağının temelini attı.

Hayırsever Mehmet-Ayhan-Saadet Göçmen kardeşlerin babaları Arif Göçmen adına yapımına destek oldukları sağlık ocağının temel atma törenine Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Vali Yardımcısı Celal Dinçer, İl Sağlık Müdürü Mustafa Aksoy, OSTİM Başkanı Orhan Aydın, Belediye Başkan Vekili, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Göçmen ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Seçimde Serhat Mahallesi’ne verdiği sağlık ocağı sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Yaşar, “Tüm yurttaşlarım için göreve gelişimden altı ay sonra, verdiğim sözü yerine getiriyorum. Halkıma ne söz verdiysem yerine getiriyorum ve getirmeye de devam edeceğim” dedi.

Varlık Mahallesi’ne de müjdeli haber

Yaşar, 2010 yılında aile hekimliğine geçileceğinin ve Yenimahallelilerin bu konuda sağlık ocağı sıkıntısı yaşamayacağının altını çizdi. Yaşar, “Şentepe, Çayyolu, Serhat Mahallesi’nin ardından Varlık Mahallesi Sağlık Ocağı içinde çalışmalarımıza başladık” dedi.

İl Sağlık Müdürü Mustafa Aksoy yardımseverlik duygusunun kaybolmadığını görmenin güzel bir duygu olduğunu belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!