Yenimahalle Belediyespor yeni sezona hazır

Güncelleme Tarihi:

Yenimahalle Belediyespor yeni sezona hazır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2018 11:37

Yenimahalle Belediyespor yeni sezona hazır

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - YENİMAHALLE Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, sezon öncesi çalışmalarına başladı.

Teknik patron Serdar Eler yönetiminde çalışmalarını Ankara’da sürdüren Yenimahalle Belediyespor, 78 antrenman ve 8 hazırlık maçı olarak planladığı sezon öncesi dönemiyle sistemli bir şekilde yeni sezona hazırlanıyor. Bir hafta sürecek kamp boyunca, genel kondisyon ve anatomik uyum üzerine yoğun çalışmalar yapacak olan mavi beyazlılar, Ağustos'un 27 ve 29'u arası İzmir'de, gerçekleşecek hazırlık turnuvasıyla beraber sezon öncesi çalışmalarını sonlandıracak.

‘BÜTÜN RAKİPLERİMİZ AYRI AYRI DEĞERLİ’

Sezon öncesi çalışmaları ve takımın hedefleri hakkında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Serdar Eler, şunları söyledi:

"Yenimahalle'nin hedefi her zaman şampiyonluk ve kupa zaferleri olmuştur. Bu sezon da hedefimizi bu yönde belirledik. Yaptığımız transferlerle takımımızın yaş ortalamasını 25'e kadar düşürdük. Daha genç, daha dinamik bir kadroyla, yüksek tempoda hücum ve agresif savunmayı başlıca oyun planımız olarak belirledik. Bizim gözümüzde, bütün rakiplerimiz ayrı ayrı değerli. Zorlu bir maraton olacak. Tüm takımlara başarılar diliyor, Fair-Play' in öne çıktığı sakatlıkların olmadığı bir sezon diliyorum. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, her zaman desteklerini arkamızda hissettiğimiz başta Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar olmak üzere, bütün başkan yardımcılarına, kulüp başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum.”

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!