Yenilenen Hilton Otel’e açılış partisi

Güncelleme Tarihi:

Yenilenen Hilton Otel’e açılış partisi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2010 00:00

Haziran 2008’de başlayan ve üç aşamalı yenileme çalışması sona eren Hilton Otel, yenilenen haliyle çok beğenildi. Otel, yenileme çalışmaları sonrasında düzenlenen açılış partisinde seçkin isimleri ağırladı.

Haberin Devamı

Otelİn Kavaklıdere Balo Salo-nu’nda düzenlenen açılış partisine Hilton Avrupa Bölge Başkanı Simon Vincent, Hilton Avusturya, Doğu Avrupa ve Türkiye Başkan Yardımcısı Didier Martin, Ankara HiltonSA Genel Müdürü Olivier Vetter, Sabancı Holding CEO’su Ahmet Dördüncü ve Sabancı Holding Genel Sekreteri Nedim Bozfakıoğlu ev sahipliği yaptı.
Sizlere teşekkür ederiz
 Gecede konuşma yapan Otel Müdürü Vetter, “Bu uzun süren 18 ay boyunca gösterdiğiniz sabır için sizlere teşekkür ederiz ve ümit ederiz ki sonuç hepinizin beklentilerini karşılamıştır” dedi. Daha sonra Ahmet Dördüncü, Nedim Bozfakıoğlu, Simon Vincent ve Didier Martin, açılış
kurdelasını kesti. Geceye Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen ve Hacettepe Üniversitesi Rektörü Uğur Erdener’in yanı sıra çok sayıda yabancı misyon temsilcisi ile seçkin davetliler katıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!