Yenilenen ekibin önceliği transfer

Güncelleme Tarihi:

Yenilenen ekibin önceliği transfer
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2022 10:31

Gençlerbirliği’nin olağanüstü genel kurulunda göreve gelen yönetimde 7 farklı isim yer aldı. Kırmızı-siyahlı ekibin yeni Başkanı Talip Çankırı, kulüplerin şirket gibi yönetilmesi gerektiğini belirtip, “Borçları temizleyip yeniden artıya geçmeye çalışacağız. Şu an için önceliğimiz transfer tahtasını açmak” diye konuştu.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği’nde kısa süre içinde yeniden yapılan olağanüstü genel kurulda, Niyazi Akdaş yönetiminde Altyapıdan Sorumlu Yönetici olarak görev yapan Talip Çankırı başkanlığa seçilirken, yeni yönetim kurulunda 7 farklı isim girdi.
Akdaş’ın ekibindeki isimlerden; Mehmet Soylu, Kubilay Güvenç, Murat Güneş, Esra Özel, Emre Gökdemir ve Cem Karakaşoğlu, yeni listede yer almadı.
Talip Çankırı’nın listesine, yeni isimler olarak; Şener Köseoğlu, Osman Sungur, Erdem Göktürk, Savaş Çolakoğlu, Ahmet Can Bölünmez, Bülent Üstündağ ve Murat Aysoy girdi. Bülent Üstündağ, geride kalan sezon Hacettepe Spor Kulübü’nün başkanlığını yapmıştı.
Akdaş’ın listesinde olup da Çankırı ile yola devam edecek isimler ise şöyle:
Arif Ölmez, Şahap Yaralı, Sinan Aydın, İsmet Beltan, Kadir Kudret Hatipoğlu, Murat Karahan, Kenan Memiş, Sezgin Özkan, Emine Toprak, Abdülvahit Vardar ve Erarslan Er.

Haberin Devamı

FUTBOL BÜYÜK BİR ENDÜSTRİYE DÖNDÜ

Gençlerbirliği’nin sahipsiz bir kulüp olmadığının altını çizen Çankırı, önceliklerinin transfer tahtasını açmak olacağını belirtip, şunları söyledi:
“Niyazi Akdaş başkanın olduğu yerde, başkan adaylığım söz konusu olmazdı. Niyazi başkanın teklifi ve uygun görmesi sonucu başkan adayı oldum. Dünyada futbol devasa bir endüstri haline geldi. Futbol kulüpleri şirket gibi yönetilmek zorunda. Şu an olmasa bile ileride, kendi imkanlarımızla paramızı yine kazanan, artıya geçen kulüp olacağımıza canı gönülden inanıyorum. En önemli konunun transfer yasağının kalkması olduğunu biliyoruz. Kongre öncesinde yaptığımız görüşmelerde sözlü destek aldık. En kısa zamanda tahtayı açmayı umut ediyoruz.”
Gençlerbirliği Spor Toto 1. Lig’in sezon açılış haftasındaki maçta Altınordu ile kendi sahasında karşılaşacak.

VEKİL EŞİNDEN TEBRİK PAYLAŞIMI

Gençlerbirliği’nin yeni başkanı seçilen Talip Çankırı’yı ilk tebrik edenlerden biri de İzmir AK Parti Milletvekili eşi Ceyda Bölünmez Çankırı oldu.
Kongrenin yapıldığı salona gelip eşine destek olan ve sandığa birlikte oy atan Ceyda Bölünmez Çankırı sosyal medya hesabından eşini şu ifadelerle kutladı:
“Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda Başkanlığa seçilen sevgili eşim Talip Çankırı’yı tebrik ediyorum. Gençlerbirliği’ni hak ettiği başarı ve şampiyonluklara taşıyacaklarına şüphem yok. Rabbim utandırmasın inşallah.”

 

Haberin Devamı

BAŞKAN AKDAŞ’A TEŞEKKÜR MESAJI

Gençlerbirliği Kulübü, başkanlığı bırakan Niyazi Akdaş’a, sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayınladı.
Mesajda;
“Kulübümüzün en buhranlı ve en zor günlerinde büyük fedakarlık yaparak başkanlık görevini üstlenen, Gençlerbirliği kültürü ve terbiyesini her daim koruyan, camiamızın yaşadığı son derece çetin dönemlere rağmen kulübün mal varlığını eksiltmeyen ve büyük bir özveri ile çalışan başkanımız Niyazi Akdaş, 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleşen olağanüstü seçimli genel kurulda aday olmayıp başkanlığı devretmiştir. Başkanımız, asırlık çınar Gençlerbirliği’nin ilkelerine yakışan, bu camianın asil ve örnek evlatlarından biri olarak yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. Niyazi Akdaş başkanımıza, camiamıza kattıkları için tüm Gençlerbirlikliler olarak teşekkür ediyor, sağlıklı ve mutlu ömürler diliyoruz” ifadelerine yer verildi.
MKE Ankaragücü kulübü de yayınladığı mesajda, Gençlerbirliği başkanlığına seçilen Talip Çankırı’yı kutladı.

BAKMADAN GEÇME!