Yenikent’te kader derbisi

Güncelleme Tarihi:

Yenikent’te kader derbisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2017 15:56

Osmanlıspor ve Gençlerbirliği, 13. haftanın açılış maçında kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

İki takımın da hesapları galibiyet üzerine kurulu. Beraberlik ikisine de çok fazla kazanç sağlamayacak. Süper Ligin ateş hattında bulunan Gençlerbirliği ve Osmanlıspor, bugün Yenikent’te kader derbisine çıkıyor. Osmanlı Stadı’ndaki zorlu mücadele saat 20.00’de başlayacak. Kazanan, üst gruba tutunma adına önemli bir adım atacak, kaybeden kaderi ile baş başa kalacak. Beraberlik iki takıma da çok fazla bir kazanç sağlamayacak.
Daha önce oynanan 25 maçta; Gençlerbirliği 8, Osmanlıspor 7 galibiyet aldı. 10 maç berabere bitti. Gençlerbirliği zorlu derbiye, yeni Teknik Direktörü Ümit Özat yönetiminde çıkacak. Kırmızı-siyahlılarda, Serdar, Halil İbrahim, Lucas, Issah, Milinkoviç ve Zeki forma giyemeyecek. Osmanlıspor da ise Tiago Pinto görev yapamayacak. Bu maç öncesinde Osmanlıspor 7 puanını iç sahada toplarken, Gençlerbirliği deplasmanda hiç kazanamadı.

Haberin Devamı

ÖZAT OYUNCULARA GÜVENİYOR

Takımın geldiği noktada asla bir sorumluluğu olmadığını dile getiren Özat, şunları söyledi:
“Takımı ben kurdum, oyuncuları tanıyorum. Oyuncularıma güveniyorum. Onlara güvendiğim, inandığım için geldim. Yarıda bırakmak zorunda kaldığımız bir iş var. Onu tamamlayacağız. Derbiyi kazanmak için oynayacağız.”

TAKIM GELİŞİM GÖSTERİYOR

Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz ise son 3 iç saha maçında 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldıklarını hatırlatıp, şöyle konuştu:
“Futbolcularının gösterdiği gelişimden memnunum. Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında, altın değerinde bir puan çıkardık. Oyuna baktığımızda coşkulu, istekli bir Osmanlıspor vardı. Derbide de coşkulu oynayıp kazanmaya çalışacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!