Yeni refüj şeridi yuttu

Güncelleme Tarihi:

Yeni refüj şeridi yuttu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2016 16:07

Büyükşehir Belediyesi tarafından, Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki 2120. Cadde’ye yapılan yeni refüj, 3 gidiş 3 geliş şeklindeki 6 şeritlik yolun her iki yönündeki sol şeritleri yuttu.

Haberin Devamı

Çankaya’ya bağlı Mustafa Kemal Mahallesi’nde, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nca 2120. Cadde’ye yapılan refüj, her iki istikamette de yolun birer şeridini yuttu. Ankara Hürriyet’in, trafiğe açık caddede yapılan araba yarışları ve drift gösterilerini gündeme getirmesinin ardından başlatılan ‘yol bölme’ çalışması kapsamında caddenin, 2151 Cadde ve 2150 Sokak arasında kalan kısmına refüj yapıldı. 

TEHLİKELİ MANEVRA

Yol üzerine inşa edilen refüjlerin geniş olması sebebiyle yol daraldı. 3 gidiş 3 geliş şeklindeki 6 şeritlik yolun her iki yönündeki sol şeritler kullanılamaz hale geldi. Milli İrade Köprülü Kavşağı istikametinde sol şeritte seyreden araçlar, şeridin sonu refüje çıktığı için ani manevra yaparak sağ şeritlere yönelmek zorunda kalıyor. Ters istikamette ise sol şerit daraldığı için 2120 Cadde’nin, 2150. Sokak’a kadar olan kısmında araçlar 2 şeridi kullanabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!