Yeni nesil fitness EMS

Güncelleme Tarihi:

Yeni nesil fitness EMS
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2015 14:00

Avrupa’da giderek yaygınlaşan EMS teknolojisi Başkent’e de geldi. Elektro kas stimülasyonu olan E-FİT cihazının kullanıldığı kişisel egzersiz programı, spora vakti olmayanlar için 3 saat 10 dakika sürecek ağır antrenmanları, 25 dakika içinde yapabilme olanağı sağlıyor.

Haberin Devamı

Balıkçıköy restoranlarıyla Ankaralılara balığı sevdiren Fahri Çer, ortağı olan Hacettepe Üniversitesi Teknokent’te yazılım faaliyetlerini sürdüren ARD firmasından Arda Ödemiş ile birlikte spor sektörüne girdi. Avrupa’da yayılan EMS teknolojisini Türkiye’ye ve Ankara’ya taşıyan Başkentli iş adamları, spora vakit ayıramayanlara etkili çözümler sunuyor. 

SERTİFİKALI UZMANLAR YARDIMCI OLUYOR

Program sayesinde bir kişinin 25 dakikada bin 560 kalori yakabildiğini belirten Çer, egzersiz programı ile ilgili şu bilgileri verdi:
“Go.Max stüdyosunda EMS (elektro kas stimülasyonu) cihazı olan E-FİT yer alıyor. Bu cihazlarda, sağlıklı ve güvenli elektrik akımları ile kas kasılmalarının uyarılması esasına dayanan bir sistem uygulanıyor. Antrenman öncesinde kişinin ilk olarak postür (duruş) ve yağ-kas oranı analizi yapılıyor. Egzersiz ve akım planı da buna göre belirleniyor. Antrenmanlar sertifikalı uzman eğitmenler eşliğinde yapılıyor. Antrenman sırasında giyilen özel kıyafetin üzerindeki pedler, kas gruplarını çalıştıracak şekilde ayarlanıyor. Tüm antrenman boyunca kişinin yanında yer alacak eğitmen akım vermeye başlıyor. Spor salonunda 3 saat 10 dakikada yapacağınız ağır antrenmanları, Go.Max’e gelerek 25 dakika içinde yapabiliyorsunuz.”

Haberin Devamı

BAŞKENTLİLER BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

EMS’yi yeni bir teknoloji olduğu için insanlara doğru bir şekilde öğretmek istediklerini belirten Arda Ödemiş ise sistemin çok çalışan ve spora ayıracak vakti olmayanlar için büyük kolaylık sağladığına dikkat çekti. Ankara’daki şube sayısını üçe çıkaracaklarını kaydeden Ödemiş, “İstanbul, İzmir ve Mersin’de de şubeler bulunuyor. Çok yakında Anadolu’nun çeşitli illerinde de faaliyet gösterecek. Balıkçıköy’ü Kuveyt’e götürdüğümüz gibi EMS sistemini de götüreceğiz. Bu spor türü şimdiden Ankara’da büyük ilgi gördü. Daha da artacağını düşünüyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!