“Yeni kupalara adayız”

Güncelleme Tarihi:

“Yeni kupalara adayız”
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2015 01:22

3 kupalı şampiyon, Eylül ayında başlayacak maraton öncesi moral depoladı.

Haberin Devamı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yerli ve yabancı transferlerle güçlenen kadın hentbol takımının Türkiye ve Avrupa’da başarılı olacağına inandığını söyledi.

Kadrosunu güçlü transferlerle genişleten ve yeni sezona hazırlanan Yenimahalle Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, Eylül’de başlayacak zorlu maçlar öncesin Yenimahalle Belediyesi Yakacık Mesire Alanı’nda moral depoladı.
Belediye Başkanı Fethi Yaşar, geçen sezon Yenimahalle Kadın Hentbol Takımı’nın Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiğini belirtip “Yenimahalle, son 6 yılda Ankara’nın değerine değer kattı. Altyapı, eğitim, kültür, sağlık, spor alanında ilkleri gerçekleştirerek çoğu il belediyesiyle yarışır konuma geldik. Kaynaklar verimli kullanıldığında güzel eserlerin ortaya çıktığına, kentin insanlarını memnun edecek hizmetler yapılacağına en güzel örnek, Yenimahalle Belediyesi’dir” dedi.

Haberin Devamı

BAYRAĞIMIZI AVRUPA’DA GURURLA DALGALANDIRACAĞIZ

Sporun her dalının desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Yaşar, “Geçen sezon hentbol takımız, alın teriyle 3 kupa kazandı. Bu sezon beklentilerimiz daha da yükseldi. Avrupa’da Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi en iyi şekilde temsil edip, ay-yıldızlı bayrağımızı gururla dalgalandırmak için mücadele edeceğiz. Spora ve sporcuya verdiğimiz destek, her branşta artarak devam edecek. Spor alanında devasa yatırımlar gerçekleştirip, Yenimahalle’yi sporun başkenti yapacağız” dedi.
Bu sezon da tüm kupaları toplamak istediklerini dile getiren Kulüp Başkanı Mesut Bolatcan, “Geçen sezon elde ettiğimiz başarılar bizi şımartmadı. Aksine daha çok hırslandırdı. Çok iyi bir kadro ile hem lige hem de süper kupa maçlarına hazırlanıyoruz” dedi.

HEDEF BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRMEK

İlk defa Şampiyonlar Ligi ön elemesinde oynayacaklarına vurgu yapan Antrenör Serdar Eler ise “12-13 Eylül’de Romanya’da oynayacağımız turnuvada, Türkiye için bir ilki gerçekleştirmek istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. Hentbola yeni bir soluk getirdik. Ankara ve Yenimahalle adını en iyi şekilde duyurduğumuzu düşünüyorum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!