Yeni Bakan’dan Gökçek’e sosyal proje sitemi

Güncelleme Tarihi:

Yeni Bakan’dan Gökçek’e sosyal proje sitemi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2013 00:00

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetler sempozyumunda Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal projelere ayırdığı kaynağa atıfta bulunarak, “Melih Bey’e bu rakam yakışmıyor, çok tebrik ediyorum ama 4 milyarlık bütçede 200 milyonluk rakamı önümüzdeki sene 400 milyon olarak bekliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Yeni Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Evde Sağlık Hizmetleri Derneği’nce (EVSAD) Gençlik Parkı Kültür Merkezi’nde düzenlenen Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetler sempozyumuna katıldı.
Sempozyumda konuşan, Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürü ve Genel Sekreter Vekili Necmettin Tahiroğlu, sosyal belediyeciliği önemsediklerini, 200 milyon liralık bütçeden harcamalar yaparak sosyal projeler uyguladıklarını belirtti. 1994’ten beri evde bakım hizmetlerinin yürüttüklerini anlatan Tahiroğlu, psikolojik destek hizmetinden 32 bin, evde sağlık hizmetlerinden 82 bin, evde temizlik hizmetlerinden 272 bin, onarım hizmetlerinden 32 bin vatandaşın yararlandığını anlattı.
Müezzinoğlu, Tahiroğlu’nun, sözlerine atıfta bulunarak, “Melih Bey’e bu rakam yakışmıyor, çok tebrik ediyorum ama 4 milyarlık bütçede 200 milyonluk rakamı önümüzdeki sene 400 milyon olarak bekliyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!