Yeni albümüyle Ankara’da

Güncelleme Tarihi:

Yeni albümüyle Ankara’da
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2007 00:00

Caz müziğin önemli isimlerinden Stacey Kent, Pazar günü yeni albümü "Breakfast on the Morning Tram" ile Swissotel Ankara’da. 20. yüzyılın en güzel aşk şarkılarına getirdiği taze ve içten yorumla hem dinleyicilerin hem eleştirmenlerin büyük beğenisini kazanan Stacey Kent 7 Mayıs 2007’de vereceği Vokaliz Club Geceleri’nin bu dördüncü konseri öncesi rahatsızlanmış ve Türkiye konserleri kasım ayına ertelenmişti.

Stacey Kent’e konserinde eşi Jim Tomlinson da eşlik edecek. Bugüne kadar yorumladığı şarkılarla klasik Amerikan caz repertuarında başarısını kanıtlayan sanatçı, Ankara konserinde efsane plak şirketi Blue Note’la yaptığı ilk kayıt olan "Breakfast on the Morning Tram" albümünden parçalar seslendirecek. Kent’in başarılarla dolu kariyerinde yeni bir adım olarak dikkat çeken bu albümde ödüllü yazar Kazuo Ishigiro’nun kendisi için yazdığı üç parça, Serge Gainsbourg’un çok sevdiği üç parçası ve Fleetwood Mac’ten Stevie Nicks’in bir parçasına da yer veren sanatçı, acı ve coşkuyu eşsiz ve yumuşak bir şekilde birleştiren yorum ve sesiyle soluk kesmeye devam edecek.

Vokaliz Organizasyon’un gerçekleştirdiği konserin biletleri 25, 40 ve75 YTL’den Biletix’te satışa sunulurken, konser Pazar akşamı Swissotel’de saat 21.00’de başlayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!