Yeni albümle Ankara’ya geliyor

Güncelleme Tarihi:

Yeni albümle Ankara’ya geliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2022 14:25

Elif Sanchez, 2021 yılında kendi adıyla yayınladığı ve Anadolu’dan Azerbaycan coğrafyasına kadar uzanan geniş bir repertuvar sunduğu ilk albümünün ardından, 11 eserden oluşan ikinci albümü ‘MI VOZ’ ile Ankara’ya geliyor.

Haberin Devamı

Yarın CSO ADA Ankara Mavi Salon’da sahne alacak olan Sanchez, albümde 7 orijinal Javier Limon şarkısı, ‘Dos Gardenias’ ve ‘Perfidia’ olmak üzere iki İspanyolca cover, Kenan Doğulu ile düet olarak seslendirdiği ‘Vuelve (Kurşun Adres Sormaz Ki)’ ve İspanyolca seslendirdiği ‘Amanecer (Gel Ey Seher)’e yer veriyor. Başarılı sanatçı, konser öncesi Hürriyet Ankara’nın sorularını yanıtladı. Sanchez, “Ankara’ya ilk kez geleceğim ve çok heyecanlıyım. Farklı dillerde çok özel bir repertuvarla sizlerle buluşmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

İkinci albümünüz ‘MI VOZ’u yayınladınız. Javier Limon prodüktörlüğündeki bu albüm nasıl hayata geçti?
İspanyolca şarkı söylemeyi çok seviyorum. Eşimden dolayı evde İspanyolca konuştuğumuz da oluyor. İlk albümümü Ekim 2021’de çıkarmıştım ve albümün en sonunda ‘Contigo Aprendi’ adında bir İspanyolca şarkı seslendirdim. Şarkı bittikten sonra Javier Limon’a da gönderdim ve teklif ondan geldi. Javier harika şarkılar yazdı ve ben de yürekten söyledim.

Haberin Devamı

Yeni albümle Ankara’ya geliyor

Albümde Kenan Doğulu ile de düet yaptınız. Nasıl bir araya geldiniz?
Hem müzisyen kimliğiyle hem de mütevazı kişiliğiyle gerçekten örnek bir sanatçı. Kendisine yapmak istediğim projeyi anlattım, çok sevdi. ‘Kurşun Adres Sormaz ki’ şarkısı Kenan Doğulu’nun en sevdiğim şarkılarından biriydi. Kenan Doğulu ile ortak müzisyen arkadaşlarımız vesilesiyle tanıştık. Flamenko aranje yapısına çok uygun bir şarkı. Paul ile birlikte şarkının demosunu da yapmıştık. Sonrasında Kenan’a dinlettik o da çok beğenince bu şarkıda karar kıldık. Tanıştığımız günden beri de hiç desteğini esirgemedi. Harbiye Açıkhava’daki 2 konserinde de sahnede birlikte 4 şarkı seslendirdik.

Elif Sanchez’in müziğini canlı dinlemek isteyenler için konser müjdeniz var mı?
Evet yoğun bir konser programı ile şarkılarımı dinleyicilerimle paylaşmak için sabırsızlanıyorum. İlk olarak yarın CSO Ada Ankara Mavi Salon’da Ankaralı müzikseverlerle buluşacağım. Ankara’ya ilk kez geleceğim ve çok heyecanlıyım. Farklı dillerde çok özel bir repertuvarla sizlerle buluşmak için sabırsızlanıyorum.

BAKMADAN GEÇME!