Yeni albüme Türkçe şarkı

Güncelleme Tarihi:

Yeni albüme Türkçe şarkı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2016 15:08

Ankaralı müzikseverlerin yakından takip ettiği Pink Martini grubunun kurucusu Harvardlı Thomas Lauderdale, yeni albümde Türkçe şarkı müjdesi verdi.

Haberin Devamı

Thomas Lauderdale, geleneksel Türk müziğinin kendilerini çok etkilediğini belirterek, ‘Üsküdar’ ve ‘Aşkın Bahardı’ gibi Türkçe şarkılara konserlerinde ve albümlerinde yer verdiklerini söyledi. Lauderdale, “Şarkılarınızın her birinin müthiş hikâyeleri var. Melodik yapı, dilin kattıkları, düzenlemeler; samimi söylüyorum, enfes! Bu nedenle sahnede Türkçe şarkı söylemeyi çok seviyoruz. Belkıs Özener’le birlikte söylemek bize büyük onur verdi. Zaten eski Türk filmi şarkılarını çok seviyoruz” diye konuştu.
Ünlü müzisyen Türkiye konserleriyle ilgili olarak “Turne boyunca birçok ülkeye gidiyoruz ama sonunda Türkiye ve enerjisi kalıyor aklımızda. Türkiye’de, konser biletlerimiz 2001’den beri yok satıyor. Bunu ancak duygusal bir bağ kurarak başarabilirsiniz” dedi. Thomas Lauderdale, yeni albümün sonbaharda çıkacağını belirtti ve ‘Aşkın Bahardı’ şarkısını da albüme koyma kararı aldıklarını aktardı.

BAKMADAN GEÇME!