Yavaş’tan ilk açıklama: ‘Ankara için adayım’

Güncelleme Tarihi:

Yavaş’tan ilk açıklama: ‘Ankara için adayım’
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2013 01:50

CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, ilk açıklamasında, “Tüm Ankaralıların başkanı olmak ve Ankara’yı bir dünya başkenti yapmak aday oldum” dedi. Gökçek ise Twitter hesabından, “Eğer erken twit atsam kesinlikle Mansur Yavaş’ı aday yapmazlardı” tweet’ini yazdı.

Haberin Devamı

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, adaylığının kesinlik kazanmasının ardından ilk açıklamasını yazılı olarak yaptı.
“Bir Ankaralı olarak, tüm Ankaralıların başkanı olmak ve Ankara’yı bir dünya başkenti yapmak için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday oldum” diyen Yavaş, şu ifadeleri kullandı:
“Şunu vurgulamak isterim ki bir Ankaralı olarak, bu kentte yaşayan herkesin, tüm Ankaralıların başkanı olmak ve sizlerle birlikte Ankaramızı bir dünya başkenti yapmak için büyükşehir belediye başkanlığına adayım. Ankara için adayım.”

TANIK’TAN ÇANKAYA BRİFİNGİ

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti. Tanık, adaylığı kesinleşen Yavaş’a Çankaya’nın profiline ilişkin değerlendirmelerini aktardı.

Haberin Devamı

ERKEN TWEET ATSAM ADAY YAPMAZLARDI

ÖTE yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise Mansur Yavaş’ın CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasının ardından, “Bugün CHP adayı resmen belli oldu. Artık rahat yorum yapabilirim... Eğer erken twit atsam kesinlikle Mansur Yavaş’ı aday yapmazlardı... Artık dönüş yok... CHP inşallah dersini alacak” tweet’ini yazdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!