Yaşlı çifti yangın ayırdı

Güncelleme Tarihi:

Yaşlı çifti yangın ayırdı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2020 00:48

Mamak’ın Dostlar Mahallesi 1458. Sokak’ta, yaşlı çiftin yaşadığı gecekonduda çıkan yangın sonucu Mehmet Kuğimen(74) hayatını kaybetti, eşi Belgüzar Kuğimen ise yaralandı. 

Haberin Devamı

Mehmet ve Belgüzar Kuğimen çiftinin yaşadığı gecekonduda, iddiaya göre elektrik kontağındaki arıza nedeniyle dün sabah yangın çıktı. Kendi imkânlarıyla dışarı çıkan Belgüzar Kuğimen, eşinin evde mahsur kaldığını belirterek komşularından yardım istedi. Alevlerin arasında giren iki kişi, dumandan bayılan Mehmet Kuğimen’i taşıyarak dışarı çıkardı. Bu sırada olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan incelemede, Mehmet Kuğimen’in hayatını kaybettiği belirlendi.

YANGIN BİR SAATTE SÖNDÜRÜLDÜ

Yangında yaralanan Belgüzar Kuğimen ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri bölgede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışması sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yaşlı çiftin yakınları yangın haberi üzerine olay yerine geldi. Mehmet Kuğimen’in cansız bedenini yerde gören yakınları sinir krizi geçirerek gözyaşı döktü. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!