Yaşar resmen aday adayı

Güncelleme Tarihi:

Yaşar resmen aday adayı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2009 00:00

CHP’nin en önemli kalelerinden olan, 2004’teki yerel seçimlerde AKP’ye kaptırılan Yenimahalle Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı başvurusunda bulunan Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Fethi Yaşar, "Görev verildiği takdirde Yenimahalle’yi alacağız, kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Yaşar’ın CHP Yenimahalle İlçe Başkanlığı’nda yapılan aday adaylığı miting havasında geçerken, bine yakın partilinin desteklediği tören gövde gösterisine dönüştü.

Partililerin alkışları arasında konuşmasını yapan Yaşar, "Ankara’nın en büyük alanına sahip 50 yakın ilimizden büyük Yenimahalle Belediye Başkanlığı gibi zor bir göreve talip olduğumun farkındayım. Partimiz uygun görür ve adaylık için bizi uygun görürse elimizden gelenin en iyisini yaparak seçimi kazanacağız" dedi. Yaşar şunları söyledi:

"Örgütümüzle vatandaşımızla el ele Ankara’nın çağdaş yüzü olan Yenimahalle vizyonunu da geliştirerek ekonomik ve sosyal alanda en ileri noktaya taşıyacağız. Ayrımcılığa ve ranta son vermek için belediye kaynaklarını savurganlıktan kurtarmak, her kuruşun saydam hesabını verebilmek titizliğini göstererek her türlü yerel hizmetlerin mahallelerimizi kaliteli bir hizmete kavuşturmak, imar rantlarına son vermek ve ayrımcılık yapmadan diline, dinine, mezhebine, kökenine bakmadan bütün Yenimahallelileri belediye olarak kucaklamak, kaynaştırmak başlıca görevimiz olacak.

Yenimahalle’yi tanıyorum, mahallelerini biliyorum, mahallelerde ne yapacağımı biliyorum. Hem ekonomik anlamda hem sosyal alanda Yenimahallelilerin karşısına projelerimizle çıkacağız. Bu çalışmalarımızda bize desteğini esirgemeyecek sosyal demokrat kadrolarımız var. Başta örgütümüzle, meclisimizle, muhtarlarımızla, meslek örgütlerimizle, ticari ve sanayi kuruluşları temsilcilerimizle birlikte, "Ben yaptım oldu" zihniyetinden uzak bir yönetim için bu yola çıktık. Partimiz uygun gösterirse böyle bir yönetim için Yenimahallelilerin karşısına çıkmaya hazırız."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!