Yaşar: Bize ayak uydurmayan her türlü cezayı hakedecek

Güncelleme Tarihi:

Yaşar: Bize ayak uydurmayan her türlü cezayı hakedecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2009 00:00

CHP’den Yenimahalle Belediye Başkanlığı’nı kazanan Fethi Yaşar, "Bize ayak uyduramayan, saçı bitmemiş yetimin hakkına el sürenler ve görevini yapmayanlar, ister bizim düşüncemizden olsun ister farklı düşünceden her türlü cezayı hak edecektir" dedi. Yaşar, CHP Yenimahalle İlçe Başkanlığı’na gelişinde partililerce alkışlar ve "İşte Örgüt, İşte Başkan", "En Büyük Başkan Bizim Başkan" sloganlarıyla karşılandı.

Başkanlık binası önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yaşar, 45 gün önce kendisine adaylık verildiğinde "Yenimahalle’ye sosyal demokrat, dürüst, namuslu, bütün yurttaşları kucaklayan bir belediye anlayışını getireceklerine söz verdiğini" hatırlattı.

Yenimahalle halkına hiç duraksamadan, kaynakları doğru kullanarak "Saçı bitmemiş yetimin hakkına el sürmeyerek" demokrat bir belediyeciliği gerçekleştireceklerini belirten Yaşar, belediyede çalışan emekçi, işçi ve memurların da namusla, başarıyla görevlerini yapmaları halinde ödüllendirileceğini ifade etti. Yaşar, "Ama bize ayak uyduramayan, saçı bitmemiş yetimin hakkına el sürenler ve görevini yapmayan, ister bizim düşüncemizden olsun ister farklı düşünceden her türlü cezayı hak edecektir" diye konuştu.

Cumhuriyeti, devleti kuran bir partinin geleneğinden geldiklerini kaydeden Yaşar, olgun olmak ve tüm halkı kucaklamak zorunda olduklarını, görevi almaya gittiklerinde saygınlıklarını göstereceklerini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!