Yarış yeniden başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Yarış yeniden başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 14:59

Ankaragücü, Niğde Belediyespor deplasmanından zaferle dönüp maç fazlasıyla lider Gümüşhanespor ile puanları eşitledi. Teknik Direktör İsmet Taşdemir, ‘10 finalimiz var’ diye konuştu.

Haberin Devamı

İkinci Futbol Liginde nefes kesen yarış, şimdi yeniden başlıyor. Ankaragücü, olaylı 2-1’lik Gümüşhanespor yenilgisi sonrasında, evinde Kırklarelispor ile 1-1 berabere kalıp, maç eksiği bulunan lider Gümüşhane’nin 3 puan gerisine düşerken, 24. haftadaki sonuçların ardından, grupta kartlar yeniden dağıtıldı. Bir maçı eksik Gümüşhanespor ile Ankaragücü 49 puanla zirve kavgası verirken; Hatayspor, Menemen Belediye, Karşıyaka, Kastamonu 1966 ve Eyüpspor da play-off grubuna kalma adına, büyük bir mücadele sergiliyor. Sezona iyi başlayan Hatayspor, grupta ilk 5 haftayı lider geçerken, sonraki bölümde zirve Ankaragücü ile Gümüşhanespor arasında sürekli el değiştirdi. Sarı-lacivertliler, bu dönemde ayrı ayrı 5 kez liderliğe yükselirken, Gümüşhanespor en uzun süre liderlik koltuğunda oturan takım oldu.

Haberin Devamı

SIKINTILI SÜRECİ ATLATTIK

Ankaragücü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, 1-0 kazandıkları Niğde Belediye maçı sonrası yaptığı değerlendirmede; her maç gibi bu maçın da kendileri zor olduğunu belirtip, şöyle konuştu:
“Sezon başından beri, takım olarak kenetlenmiş durumdayız. Ara ara fire vermiş olsak da, bundan önceki üç beraberliğimizde kalemizde net pozisyon görmedik. Futbolcu arkadaşlarımız Niğde karşısında çok iyi mücadele etti. Zor bir takım, zor bir deplasmandı. Daha rahat şekilde yenebilirdik ama galip geldiğimiz için çok mutluyum. Yaşadığımız iki haftalık sıkıntılı süreci galibiyetle kapattık. igdeki rakibimizin kendi evinde mağlup olması mutluluğumuzu daha da arttırdı. Önümüzde 10 final kaldı. Seyircimizin ruhunu ve gücünü arkamızda hissettiğimiz sürece çok daha iyi yerlere geleceğiz.”
Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner Niğde Belediye maçı ile ilgili olarak, “Galibiyetten ötürü çok mutluyum. Teknik heyeti ve futbolcularımızı kutluyorum. Bu mücadele devam ederse sezon sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum” dedi.

Ankaragücü’nün kalan maçları:

Ankaragücü-Sarıyer
Eyüpspor-Ankaragücü
Ankaragücü-Etimesgut Belediye
1461 Trabzon-Ankaragücü
Ankaragücü-Menemen Belediye
Bugsaş-Ankaragücü
Ankaragücü-Tuzla
Kastamonu 1966-Ankaragücü
Kayseri Erciyes-Ankaragücü
Ankaragücü-Hatayspor

Haberin Devamı

Gümüşhane’nin kalan maçları:

Aydınspor 1923-Gümüşhane
Gümüşhane-Kırklareli
Karşıyaka-Gümüşhane
Gümüşhane-İnegöl
Kastamonu 1966-Gümüşhane
Tokat-Gümüşhane
Gümüşhane-Niğde Belediye
Sarıyer-Gümüşhane
Gümüşhane-Eyüpspor
Etimesgut Belediye-Gümüşhane

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!