Yaralı güvercinler Ankara’da iyileşti

Güncelleme Tarihi:

Yaralı güvercinler Ankara’da iyileşti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2023 13:58

Adıyaman’da depremde yaralanan güvercinlere Ankara Garip Patili Canlar Derneği sahip çıktı. Güvercinleri başkente getirerek korumaya alan ve iyileştiren Dernek Üyesi Aydın Gökguş, “Onlar bizim depremden arta kalan umudumuz” diyor.

Haberin Devamı

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası Adıyaman’a giden Ankara Garip Patili Canlar Derneği Üyesi Aydın Gökguş, bir kafesin içerisinde bulduğu yaralı güvercinleri başkent Ankara’ya getirerek koruma altına aldı. Mamak’ta bulunan Ankara Garip Patili Canlar Derneği’nin yaşam alanında güvercinlerin tedavilerini sağlayan Gökguş, “Adıyaman’dan getirdiğimde 7 güvercin vardı. Şimdi bu sayı 20’ye çıktı, yavruluyorlar. Onlar bizim depremden arta kalan umudumuz” dedi. Gökguş şöyle konuştu:

Yaralı güvercinler Ankara’da iyileşti

GÖZÜMÜZ GİBİ BAKIYORUZ

“Tüm Türkiye’yi derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde hemen Adıyaman’a gittik. Orada yardıma muhtaç depremzede hayvanları ararken bir evin içerisinde kafeste bulunan yaralı güvercinlere denk geldim. Muhtemelen biri bu güvercinleri besliyordu. Bazıları yaralanmış bazıları da hayatını kaybetmişti. Güvercinleri alarak Ankara Mamak’ta bulunan Ankara Garip Patili Canlar Derneği’mize getirdim. İçerisinde beyaz güvercinler bile var. Adıyaman’dan getirdiğimde 7 güvercin vardı. Şimdi bu sayı 20’ye çıktı, yavruluyorlar. Onlar bizim depremden arta kalan umudumuz. Bir yer de yaptık onlara, gözümüz gibi bakıp, besliyoruz.”

Haberin Devamı

Yaralı güvercinler Ankara’da iyileşti

Yaralı güvercinler Ankara’da iyileşti

 

BAKMADAN GEÇME!