Yangın mağduru esnafa Vali Yüksel moral verdi

Güncelleme Tarihi:

Yangın mağduru esnafa Vali Yüksel moral verdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2013 00:00

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Altındağ’daki Yunus Emre Halk Çarşısı’nda çıkan yangında mağdur olan 680 esnafla bir araya geldi.

Haberin Devamı

Toplantıya Vali Yüksel’in yanı sıra, Ankara Emniyet Müdürü Kadir Ay, İl Jandarma Alay Komutanı Ali Osman Gürcan, İlçe Kaymakamı Ali Fuat Türker, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ömer Akbaş ve Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki katıldı.
Esnafın sorunlarını dinleyen Yüksel, “Gönüllerdeki yangınları söndürmek gerekiyor. Cebinize girecek her türlü yardımın peşindeyiz. Tüm çalışmalar sonuçlanana kadar adım adım takip edeceğiz. Yeni çarşıyı nasıl fonksiyonel hale getirebileceğimizi konuşmak lazım. Yapılması gereken şey, Ankara’yı biraz daha hissedebilmek Yaptığımız işlerle turizmi geliştirerek, turist otobüslerinin gelip çarşıyı gezmesini ve Yunus Emre Halk Çarşısı’nın dünya insanlarını ağırlamasını temenni ediyorum. Bu şehir büyürse, siz de büyürsünüz.”
Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ise, yangının üzücü bir olay olduğunu belirterek, “Daha güzel, daha güvenli dükkanlar oldu. 1-2 ay gibi çok kısa bir sürede inşaatı bitireceğiz. Hızlıca yapacağız, sabredip inşaat bitince dükkanlarınıza kavuşacaksınız” dedi. Toplantının ardından Vali Yüksel, salondaki esnaf çocuklarına oyuncak dağıttı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!