Yabancılara buluşma partisi

Güncelleme Tarihi:

Yabancılara buluşma partisi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2012 00:00

Internations Ankara, Sheraton Otel’in bünyesinde bulunan Copper Club’da bir parti verdi. Partiye, çok sayıda yabancı misyon görevlisinin de aralarında bulunduğu davetliler katıldı.

Dünya genelinde 180 ülkede faaliyet gösteren ve amacı o ülkedeki yabancıları birbirleriyle ve yerel halkla kaynaştırmak olan Internations Topluluğu, Ankara’da da faaliyetlerine devam ediyor. Topluluk, her ay geleneksel olarak düzenlenen partilerle Ankara’da yaşayan yabancıları ve başkentlileri bir araya getiriyor. Sheraton Otel’in bünyesinde bulunan Copper Club’taki son partiye de, çok sayıda yabancı misyon görevlisi katıldı. Partiyi topluluğun Ankara temsilcisi Tuğçe Akçay organize etti. Akçay, Internations’ın sosyal bir topluluk olduğunu belirterek, bir yıldır Ankara’da çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Akçay, önümüzdeki ay ise cadılar bayramı partisi yapacaklarını aktardı.
Dj performansıyla başlayan gecenin ilerleyen saatlerinden Starlighters Orkestrası sahneye geldi. Nejdi Şimşek’in yönettiği orkestrada solist Erdem Özkan, caz müziğin seçkin örneklerini söyledi. Orkestra, önümüzdeki günlerde başkentlilerle buluşacak olan ve Frank Sinetra’nın eserlerinin seslendirileceği Danstra projesinden bazı eserleri de seslendirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!