Varlı ve Canan ailelerinin mutlu günü

Güncelleme Tarihi:

Varlı ve Canan ailelerinin mutlu günü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2012 00:00

Minyon Kuyumculuk’un sahiplerinden Mehmet Canan’ın oğlu Mehmet Ali Canan ile Ankaralı işadamı Ali Varlı’nın kızı Şebnem Varlı, şık bir düğünle evlendi.

Haberin Devamı

Hacettepe Üniversitesi hazırlık sınıfında tanışan TOBB ETÜ Üniversitesi akademisyenlerinden Şebnem Varlı ve Minyon Kuyumculuk’un sahiplerinden Mehmet Ali Canan, şık bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Çiftin İncek Garden’da gerçekleşen düğününe çok sayıda davetli katıldı. Gecede damadın babası Mehmet Canan ve annesi Gülşen Canan ile gelinin babası Ali Varlı ve annesi Aysun Varlı konukları kapıda karşıladı. Konukların yerlerini almasıyla birlikte Şebnem ve Mehmet Ali çifti, alkışlar eşliğinde nikah masasına geldi.
Çiftin şahitliğini ise gelinin kardeşi Merve Varlı ve amcası Sabri Varlı ile damadın abisi Mustafa Canan ve dayısı Muhammed Aykal yaptı. Karşılıklı imzalarla hayatların birleştiren çiftin mutluluğu, gözlerinden okunuyordu. Çift daha sonra ilk danslarıyla büyük alkış aldı. Geç saatlere kadar devam eden düğünde, davetliler canlı müzik eşliğinde dans edip eğlenerek çiftin mutluluğuna ortak oldular. Genç çift, düğünün ardından balayı için Antalya’nın Kaş ilçesine gitti.
2002 yılında tanışan çift, kısa sürede birbirlerine aşık oldu ve evlenmeye karar verdi. Damat Mehmet Ali Canan, evlenme teklifini ise Paris tatili sırasında yaptı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!