Uyuşturucu alemine jandarma baskını

Güncelleme Tarihi:

Uyuşturucu alemine jandarma baskını
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2011 00:00

Jandarma ekipleri, Yenimahalle’de bir eve baskın düzenledi. Aralarında tanınmış mankenlerin de bulunduğu yedi kişi gözaltına alındı.

ANKARA İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ihbar üzerine Yenimahalle’deki bir eve düzenlendiği operasyonda üniversitelerde yeni nesil uyuşturucu olarak tabir edilen ‘Bonzai’ maddesini sattıkları iddia edilen D.K.Y.(21), F.M.B(24), T.A(24) ve S.A’yı (21) gözaltına aldı.

Bulgaristan’dan temin ettikleri uyuşturucuyu yeni yıl öncesinde piyasaya sürmeye hazırlanan üniversitelilerin evlerinde jandarma narkotik köpeği “Ateş” ile yapılan aramada 10 gramlık paketler halinde 28 adet Bonzai, 8 paket kokain, uyuşturucu madde kullanmaya yarayan gaz maskesi, buna bağlı 50 santimetre yüksekliğinde uyuşturucu maddeyi nargile şeklinde içmeye yarayan cam huni, 1 adet kuru sıkı tabanca ve tabancaya ait 6 adet mermi, 45 santimetre uzunluğunda sallama tabir edilen bıçak ele geçirildi.

Operasyonun yapıldığı sırada zanlıların evde mankenlerle alem yaptığı ortaya çıktı. Aralarında 2’si tanınmış, diğerleri ise Ankara’da amatör olarak çalışan 5 manken, zanlılarla alem yaptığı sırada karşılarında jandarma ekiplerini görünce gözyaşı döktü. Çoğu, aldıkları uyuşturucunun etkisiyle kendisinden geçen mankenler, jandarmada ifadeleri alındıktan sonra haklarında uyuşturucu kullanmaktan işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!