Üretici kadınlar sertifika aldı

Güncelleme Tarihi:

Üretici kadınlar sertifika aldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2011 00:00

Ankara Girişimci İş Kadınları ve Destekleme Derneği (ANGİKAD), Beypazarı Belediyesi ve Beypazarı Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği, Beypazarılı kadınlar için “temel bilgisayar okur-yazarlığı” kursu sertifika töreni, Beypazarı Halkevi’nde gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Törene, Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp ve eşi Hamide Özalp, Beypazarı Belediye Meclis Üyesi Vildan Çalışkan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Dinarlı, Beypazarı Halkeğitim Merkezi Müdürü Recai Küren, ANGİKAD Başkanı Devrim Erol, Microsoft yetkilileri ve kursiyerler katıldı.

Kadınları önemsiyoruz

Bilgisayar kurslarının önemine değinen Özalp, “Beypazarımızın bugünlere gelmesinde büyük katkıları olan, örnek ve çalışkan Beypazarılı kadınlarımız, Ankara ve çevresinde çok önemli bir konuma sahip. Üretici iş kadınlarımızı internetle tanıştırmak ve bu nedenle de pazarlarını genişletmelerine destek olmak için verdiğimiz bilgisayar kurslarının verimli olacağına inanıyorum” dedi.

Kadınların iş sahibi olmalarını çok önemsediklerinin altını çizen ANGİKAD Başkanı Devrim Erol ise “Bir ülke kadınını yüceltir, destekler ve bilgiyle donatırsa o kadar yükselir. ” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!