Ünvan yarışması heyecan yarattı

Güncelleme Tarihi:

Ünvan yarışması heyecan yarattı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2006 00:00

Ankara Atlı Spor Kulübü ile Türkiye Binicilik Federasyonu’nun birlikte düzenlediği ’Özel Ünvan Yarışmaları’ Başkent’te büyük heyecan yarattı.

TÜRKİYE Binicilik Federasyonu ve Ankara Atlı Spor Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen Özel Unvan Yarışmaları 16 dalda yaplan yarışmalarla sonuçlandı. MAG Dergisi’nin son sayısında yayınlanan habere göre, Başkent’in en önemli binicilik müsabakası olan Özel Unvan Yarışmaları’nda, biniciler toplam 16 kupa için yarıştı.

EN ÖNEMLİ YARIŞ

Oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen yarışmaları izlemeye gelenler arasında, başkentin tanınmış simaları da vardı. Önceki gün sona eren yarışlarla ilgili olarak Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Armağan Özgörkey bir açıklamada yaptı. Özgörkey "Özel Unvan Yarışmaları, başkentin en önemli binicilik yarışmalarıdır" diye konuştu.

BAŞKANDAN TEŞEKKÜR

Başkan Armağan Özgörkey "Yarışma genelinde yapılan çok değerli yarışlar var. Bu önemli yarışmalara katılan olan bütün binicilerimize teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki seyircilerimiz de keyifli dakikalar geçirmişlerdir" dedi. ANKARA

4 gün süren yarışlar çok çekişmeli geçti

4 gün devam eden yarışlar sırasında yer alan Blue Horses kupasını ise Kemer Golf&Country kulübünden Berk Memik, Jack Pot isimli atıyla almıştı. Yarışların en ilgi çekici olanları ise kuşkusuz Genelkurmay Başkanlığı Kupası, T.B.M.M. Başkanlığı Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası olmuştu. Genelkurmay Başkanlığı Kupası’nı ünlü binici Sencer Can, Ariva isimli atıyla elde ederken, ikinciliği Ülkan Delikan ,’Deja Vu isimli atıyla almıştı. Üçüncü ise Picasso Z isimli atıyla Selim Yıldız olmuştu. Cumhurbaşkanlığı kupasını ise Ülkan Delikan, De Ja Vu isi mli atıyla kazanmıştı. İkinciliği, Samandra Atlı Spor Kulübü’nden Sencer Horasan, Lavaro isimli atıyla, Ankara Atlı Spor Kulübü’nden Hulki Karagülle, Aust elco isimli atıyla üçüncü olmuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!