Unutkanlık açık arttırması

Güncelleme Tarihi:

Unutkanlık açık arttırması
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2019 09:56

Ankaralıların, EGO otobüsleri, ANKARAY ve metrolarda 2017’de unuttukları eşyalar, açık arttırmayla satıldı. Arttırmada, 92 eşya yeni sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı EGO otobüsleri, ANKARAY ve metrolarda 2017’de unutulan eşya, açık artırma yoluyla satışa sunuldu. 92 parça eşyanın satıldığı açık artırmada bisikletten mangala, giyim eşyasından cep telefonuna, fotoğraf makinesinden müzik aletine kadar birçok farklı ürün yer aldı. Toplu taşıma araçlarında bir yolcu tarafından unutulan bisiklet, açık artırmada 425 liraya alıcı buldu. 

VATANDAŞ İLGİSİ YOĞUNDU

EGO Destek Hizmetleri Müdürü Mehmet Kemer, açık arttırmaya vatandaşların ilgisinin yoğun olduğunu ifade etti. Toplu taşıma araçlarında unutulan veya düşürülen cüzdanlarda bulunan 17 bin 944 TL, bin 152 dolar, 50 avro ve ziynet eşyaları ise EGO’nun kasasına gelir olarak kaydedildi.

BİR YIL SAHİPLERİ İÇİN BEKLETİLİYOR

Unutulan eşyalar, ‘Kayıp Eşya Servisi’nde sahiplerine ulaştırılıyor. Sahiplerine ulaşılamayan eşyaların listesi, her ay dönemsel olarak www.ego.gov.tr internet sayfasında yayınlanıyor. Kayıp eşyaların listesi ayrıca Polis Radyosu’ndan da anons ediliyor. Eşyalar, sahiplerine 1 yıl içinde ulaşılamaması durumunda açık arttırmayla satılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!