Ünlüler Ankara gecelerinde

Güncelleme Tarihi:

Ünlüler Ankara gecelerinde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2013 00:00

Başkent Ankara, geçtiğimiz günlerde çok sayıda ünlü ismi ağırladı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz haftaya damga vuran etkinlikler ise TED’in kuruluşunun 85. yıl kutlaması ve 45’lik Ankara’nın açılması oldu. Türkiye’nin en önemli eğitim kurumlarından TED’in 85. yıl kutlamasında ünlü isimler sahneye çıkarak İzmir Marşı’nı seslendirdi. Çevre Sokak’ta hizmete giren 45’lik’in açılışına ise Mehmet Erdem, İnanç Konukçu, Atilla Atasoy gibi isimler katıldı.

NOSTALJİNİN YENİ ADRESİ

17 yıldır Beyoğlu’ndaki adresinde müdavimlerine nostaljik anlar yaşatan İstanbul’un ünlü mekanlarından 45’lik, Ankara’da da açıldı. Çevre Sokak’taki adresinde hizmete giren mekanın açılışı, çok sayıda ünlüyü bir araya getirdi. Açılışa katılanlar arasında Mehmet Erdem, Behzat Ç.’nin hayaleti İnanç Konukçu, Ebru Cündübeyoğlu, Atilla Atasoy, Tülay Özer gibi isimler yer aldı. Haftanın yedi günü hizmet verecek olan mekan, 19.00 - 04.00 saatleri arasında açık olacak. 45’lik’te, 60, 70, 80 ve 90’lı yılların şarkıları çalınacak.

Haberin Devamı

UNUTMADIĞI TEK ŞEY MEHMET ERDEM ŞARKILARI

Açılış için Ankara’ya gelen Mehmet Erdem’in, Başkent’e gelişinin bir sebebi daha vardı. Alzheimer hastası bir kadın, 10 dakikada bir her şeyi unutuyormuş. Kadının unutmadığı tek şey ise Mehmet Erdem’in şarkılarıymış. Kadının çocukları da, ünlü şarkıcıyı anneleriyle tanıştırmak üzere evlerine davet etmiş.

TED’lilerden İzmir Marşı

TÜRKİYE’nin eğitim alanındaki en köklü kuruluşlarından olan Türk Eğitim Derneği (TED), kuruluşunun 85. yılını görkemli bir gece ile kutladı. Congresium Ankara’da gerçekleşen etkinliğe TED mezunu çok sayıda ünlü isim katıldı. ’85 dakikada 85 yıl’ ismiyle düzenlenen gecede, TED Senfoni Orkestrası ve Korosu, orkestra şefi Ahmet Ünlü ve Serdar Dilekcan yönetiminde klasik eserler seslendirdi. Murat Karahan’ın da sahne aldığı konserde, TED Koleji’nden mezun olan ve sektöründe başarılı olmuş isimlerden oluşan ‘Ünlüler Korosu’, İzmir Marşı’nı eserini seslendirdi. Koroda milletvekilleri Volkan Bozkır, Aylin Nazlıaka, Tuğrul Türkeş, Ankara Barosu Başkanı Metin Feyzioğlu, yönetmen Mustafa Altıoklar, gazeteci Reha Muhtar ile Filiz Akın, Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan, Merve Büyüksaraç gibi isimler yer aldı.

Haberin Devamı

Birinci yıla özel kutlama

ANKARA gece hayatında canlı müzik yapan mekanlara karşı kulüp eğlencesinin az sayıdaki temsilcilerinden Suite 34, kuruluşunun birinci yılını kutlamaya hazırlanıyor. Kutlama, 5 Nisan gecesi yapılacak. Kutlamanın en ilginç tarafı ise Sheraton Otel’de yapılacak olması. Mekan sahipleri, partiye 1000’in üzerinde davetlinin katılacağını, bu yüzden de Sheraton Otel’i tercih ettiklerini söylüyor. DJ’ler Gökhan Koşar ve Evren Özkesici’nin müzik yapacağı gecede, şarkıcı Gülşen de konser verecek. Görünen o ki, bir süre önce Copper Club’ı da düzenli olarak hizmet vermeye başlayan Sheraton Otel, o gece oldukça hareketli saatler yaşayacak.

Haberin Devamı

En şanslı büyükelçi

SLOVAKYA’nın Ankara Büyükelçisi Milan Zachar, şüphesiz Ankara’daki büyükelçiler arasında en şanslı olanı. Panora Alışveriş Merkezi tarafından düzenlenen çekilişle 5 Audi A4’ten birinin sahibi olan Zachar’ın şansı, bununla sınırlı değil. Milan Zachar, daha önce de ülkesi Slovakya’da yapılan bir çekilişle bir hafta sonu kullanmak üzere Audi Q7 sahibi olmuş. Çekilişle otomobil kazandığını öğrendikten sonra konuştuğum büyükelçi, çekiliş öncesi eşi Lucia ile birlikte daha büyük bir otomobil almayı planladıklarını söylerken, çekiliş için telefon ettiklerinde ise bunun bir şaka olduğunu sanmış. Büyükelçi Zachar, kazandığı 125 bin TL değerindeki otomobili, kullanmak yerine satmaya karar vermiş. Zachar, kazandığı otomobili satıp yerine bir jip almayı planlıyor.

Haberin Devamı

POZ VERME GEYİKLERİ

İSTANBUL cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Siren Ertan Çarmıklı, geçtiğimiz günlerde düzenlenen özel bir davet için Başkent’e gelmişti. Davet, Ankara’nın önde gelen çok sayıda ismini de buluşturdu. Siren Ertan Çarmıklı, davete konuşmacı olarak katılmış, Türkiye’de kadının sorunlarının yanı sıra moda ve trendlerle ilgili bilgiler vermişti. Ancak Siren Ertan Çarmıklı, konuşmasının bir bölümünde ise dinleyicilere ‘Poz verme’ konusunda bazı tavsiyelerde bulundu. Kadınlara fotoğraf makinesinin karşısında nasıl durulması gerektiğini anlattı. Çarmıklı, neden böyle bir konuya el attı anlayamadım. Acaba Siren Ertan Çarmıklı, Ankaralı kadınların fotoğraflardaki görüntüsünden mi rahatsız? Peki kendisi poz verme konusunda ne kadar başarılı? Siren Hanım’ın 10 harekette nasıl doğru poz verilir tadındaki sohbeti ne kadar etkili yada öğretici oldu bilemem ama davete katılan kadınlar arasında epey bir geyiğe neden oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!