Ulaşım esnafına pandemi desteği

Güncelleme Tarihi:

Ulaşım esnafına pandemi desteği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2021 21:30

ABB, koronavirüs nedeniyle gelir kaybı yaşayan ulaşım esnafına gıda kolisi ve maske ile dezenfektandan oluşan hijyen seti desteğinde bulundu.

Haberin Devamı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), koronavirüs salgını nedeniyle iş kaybına uğrayan Başkent’teki ulaşım esnafına, Ramazan Bayramı nedeniyle gıda kolisi ve maske ile dezenfektandan oluşan hijyen seti desteğinde bulundu. Destekler kapsamında ABB zabıta ekipleri, talepte bulunan 978 servis işletmecisine İskitler’de içinde un, toz şeker, ayçiçeği yağı, çay, fasulye, bulgur, salça, zeytin, peynir, erişte ve tarhanadan oluşan gıda paketlerini dağıttı. Çubuk’ta ise 401 adet gıda kolisi, 10 bin adet maske, 100 adet de 5 litrelik dezenfektan dağıtıldı. ABB Zabıta Daire Başkanı Mustafa Koç 1 yılı aşın süredir desteğin devam ettiğini belirterek, “Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak 1 yılı aşkın süredir pandemi mücadelesi veriyoruz. Bu mücadeleyi dezenfeksiyondan hijyen desteğine esnaf yardımlarıyla sürdürürken, mübarek Ramazan ayı hürmetine oda başkanlıklarıyla koordineli olarak gıda kolilerini ulaştırıyoruz. 6 milyon tek yürek olduk, birlikte başaracağız” dedi.

Ulaşım esnafına pandemi desteği


İHTİYACI OLANA ULAŞTIRILIYOR

Ankara Servis İşletmecileri Odası Başkanı Tuncay Elmadağlı, belediye ekiplerinin, Ramazan Bayramı dolayısıyla ihtiyacı olan ve talepte bulunan üyelerine destek paketlerini ulaştırdığını belirtti. Çubuk Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Fatih Raşit Neşeli ise “Taksici, dolmuşçu ve servis aracı işletmeci esnafımıza yardım kolisi talebinde bulunduğumuzda yine her zaman olduğu gibi ertesi gün kolilerimiz geldi” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!