Üçüncü yıla görkemli kutlama

Güncelleme Tarihi:

Üçüncü yıla görkemli kutlama
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2012 00:00

Medicana International Ankara Hastanesi, kuruluşunun üçüncü yılını düzenlenen gece ile kutladı. Ramada Plaza Otel’deki geceye, Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt da katıldı.

2008 yılında hizmete giren Medicana International Ankara Hastanesi üçüncü yaşını Ramada Plaza Otel’de kutladı. Kutlamaya, doktorlar, yöneticiler ve tüm personel katıldı. Geceye Genel Müdür Oğuz Engiz ev sahipliği yaptı. Engiz, 2012’nin ilk günlerini yaşarken üçüncü yaşlarını kutlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Engiz, hastanenin kısa sürede Ankara’da bir numara olduğunu ve hedeflerini artırdıklarını aktardı.
Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt da, hastaneyi açarken hem Ankara hem de Türkiye’nin en iyi hastanelerinden biri olmayı hedeflediklerini ve bunu başardıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Gösterdikleri başarılardan dolayı Ankara personelini kutlayan Bozkurt, “Bu gece sizin geceniz ve bu gece somurtan hiç kimseyi görmek istemiyorum” dedi.
Gecede hizmetlerinden dolayı Doktorlar Barış Diren ve Cem Sungur’a Hüseyin Bozkurt tarafından plaket verildi. Cenk Yüksel ve Figen Sarıgül’ün sahne aldığı gecenin sonunda ise hediye çekilişi düzenlendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!