Turşunun gelirleri Somali’ye gidecek

Güncelleme Tarihi:

Turşunun gelirleri Somali’ye gidecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2011 00:00

Bu yıl 7’incisi düzenlenen Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali’nde açılan iki stantta satılan turşuların geliri Somali’ye gönderilecek.

ÇUBUK’ta bu yıl 7’ncisi düzenlenen Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali’nde açlıkla boğuşan Somali için yardım kampanyası başlatıldı.

Çubuk Belediyesi ve Çubuk Turşucular ve Yaş Sebze, Meyve Üretim Kooperatifi tarafından ortaklaşa yürütülen kampanya çerçevesinde açılan iki stantta satılan tüm turşuların gelirleri Somali’ye gönderilecek.
Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, yaptığı açıklamada, açlıkla boğuşan Somali için Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Turşucular Kooperatifi tarafından ortaklaşa kampanya başlatıldığını söyledi.
Festival boyunca stantta satılan turşularının gelirleriyle Somali’de su kuyusu açtırmayı amaçladıklarını anlatan Özden, “İnşallah açtığımız stantta satışlar istediğimiz düzeyde olur da birkaç su kuyusu açabiliriz. Ben festivalimize katılan tüm misafirlerimizin alacakları turşulardan en azından bir kaçını bu stanttan almasını istiyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!