Türkülerden senfoniye

Güncelleme Tarihi:

Türkülerden senfoniye
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2022 23:52

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO), 21-27 Mart haftasında Ana Salon, Mavi Salon ve Tarihi Salon’da 10 farklı konsere ev sahipliği yapacak.

Haberin Devamı

Hafta boyunca türkülerden operalara, senfonik konserlerden çocuk oyunlarına geniş bir repertuar, sanatseverleri bekliyor olacak. Haftanın öne çıkan konserleri arasında Tekfen Filarmoni Orkestrası’nın konseri yer alıyor. Aziz Shokhakimov yönetimindeki Tekfen Filarmoni’ye Ukraynalı ünlü piyanist Alexander Romanovsky eşlik edecek. Konserin bilet gelirleri Ukraynalı çocuklara yardım için UNICEF Ukrayna Acil Durum Fonu’na bağışlanacak.

Türkülerden senfoniye

21 Mart, Türksoy Nevruz Konseri (Ana Salon), Serhan Bali ile Açıklamalı Konser (Mavi Salon)

Türkülerden senfoniye

22 Mart, Nogay halk ozanı Arslanbek Sultanbekov’un Yunus Emre şiirlerini besteleyip seslendirdiği albümü ile ‘Yunus Bir Söz Söylemiş’ Konseri (Ana Salon)
23 Mart, Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçılarının yorumlarıyla Guiseppe Verdi’nin ‘Maskeli Balo’ konseri (Ana Salon)

Türkülerden senfoniye

24 Mart, Tekfen Filarmoni Orkestrası ‘Müzik Evrenseldir’ Konseri/İstanbul Devlet Modern Folk Müzik Topluluğu’nun ‘Çağdaş Halk Ozanları Barış Manço ve Cem Karaca’ konseri (Tarihi Salon)
 25 Mart, Rengim Gökmen yönetimindeki CSO’nun piyano sanatçısı Emre Yavuz’a eşlik edeceği CSO Konseri (Ana Salon)

Türkülerden senfoniye

26 Mart, Hoppa Project ‘Geleneksel Müzik ve Hayal Gücü’ konseri (Mavi Salon)
27 Mart, ‘Sihirli Adres’ çocuk oyunu (Mavi Salon) / Bukalemun ‘Senfonik Anadolu Rock’ konseri (Ana Salon)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!